Express Brugge-St-Pieters

2 min.

Winkelopeningen

27 oktober opende Carrefour een nieuwe Express buurtwinkel aan de Oostendsesteenweg in Brugge-St-Pieters. Franchisepartner Olivier Joos heeft er alvast zin in. Hij is dan ook niet aan zijn proefstuk toe. Hij opende in 2016 al een Carrefour Express aan de Moerkerkse Steenweg in Sint-Kruis die vandaag op volle toeren draait.

“Ik wil het hier ook voor de klant echt makkelijk maken”, zegt Olivier. “Daarom is de winkel alle dagen doorlopend open van 7u00 tot 20u00 zodat de klanten niet alleen hun ontbijt kunnen afhalen maar ook voor of na het werk of school nog snel wat boodschappen kunnen doen. Ook de werknemers van AZ St-Jan en Mintus kunnen hier makkelijk terecht voor of na hun werk”.

De Express komt er in het wooncomplex op de vroegere site van Coca Cola, Olivier kent de sit goed want hij heeft er nog voor Coca Cola gewerkt. Met een oppervlakte van 257 m2 heeft de winkel een ideale ligging in de buurt van de nieuwe wooneenheden en woonwijken.

Typisch voor deze Express is het assortiment lokale producten. Zo biedt de winkel koffie van Bruynooghe en Steffi-Fruit fruitsappen van de West-Vlaamse boerderij in Moerkerke-Damme. Je vindt er ook de ambachtelijke Sjokie chocopasta en het roomijs van de hoeve Macarel uit Oudenburg.

Gerelateerde artikels

Delhaize lanceert warme keuken
Carrefour market Lanaken
Albert Heijn levert nu ook in West-Vlaanderen

Actueel

Voortaan slechts één test
Traditionele streekproducten
Op de fiets voor buurtsupers en speciaalzaken
cover-supermag-okt-2021-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy