Versatelier Peeters-Govers over te nemen

2 min.

Volgens made in Kempen stopt Peeters-Govers met haar slagerijconcept en zoekt het een overnemer.  “We hebben al onze energie nodig voor de sterke groei van onze AH-winkels”, aldus ceo Jan Peeters.

Slagerij Peeters-Govers opende in 2020 haar eerste zaak in de Turnovasite. De slagerij zou een soort flagshipstore worden, waar diverse formules konden worden uitgetest. 

In 2021 ging Peeters-Govers een samenwerking aan met EEThentiek, dat de slagerij omvormde tot het Versatelier Peeters-Govers. Het aanbod werd uitgebreid met bereide gerechten uit de keuken van EEThentiek. Half juli ging de slager met vakantie. De zaak zou begin augustus heropenen, maar dat gebeurde niet.

“Peeters-Govers heeft in België veertien Albert Heijnwarenhuizen mogen openen. Meer mocht niet. We hadden dus nog tijd voor iets anders. Zo is het idee van de slagerij ontstaan. Ondertussen hebben we het contract met Albert Heijn kunnen openbreken en mogen we meer AH-winkels uitbaten. Daarin steken we nu al onze tijd", aldus Jan Peeters, ceo van Peeters-Govers. 

En de AH-keten doet het erg goed onder de vleugels van Peeters-Govers. “We hebben het voorbije jaar alleen al driehonderd mensen aangeworven”, zegt Jan Peeters. Dit jaar plannen we de opening van nog twee of drie AH-winkels. Volgend jaar moeten dat er vijf zijn. We hebben geen energie meer om nog in andere dingen te steken.”

Peeters-Govers neemt daarom afscheid van het slagerijconcept. “We doen dat nu, omdat onze chef-slager de overstap naar de horeca waagt. We gaan wel op zoek naar een overnemer. We kunnen een jonge slager een financieel interessant aanbod doen.”

Bron: www.made-in.be/kempen

Gerelateerde artikels

Ontslagbrief moet dag eerder op de post
Kempense nuchterheid en en Nederlandse precisie
Op de koffie met ...

Nele, onze media coördinator

Op de koffie met ...

3 min.

Actueel

Ontslagbrief moet dag eerder op de post
Kempense nuchterheid en en Nederlandse precisie
Op de koffie met ...

Nele, onze media coördinator

Op de koffie met ...

3 min.
cover-supermag-juni-2022-hr-zonder-paskruisen.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2022

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy