eFarmz: nieuwe maaltijdbox in Vlaanderen

2 min.

Winkelopeningen

Sinds 2013 biedt de Belgische webshop eFarmz maaltijdboxen aan met biologische en lokale producten. Na Wallonië, wil het bedrijf nu ook Vlaanderen voor zich winnen.

Op net geen tien jaar tijd groeide het door Muriel Bernard opgerichte bedrijf uit tot een leverancier van Belgische en biologische maaltijdboxen. eFarmz is ook een webshop met meer dan 1000 lokale voedingsproducten, een dienstenpakket voor bedrijven (dagelijkse levering van lunches; fruit- & snackboxen, feestboxen) en een expreslevering (de dag zelf) in Brussel en omstreken. 

eFarmz komt nu ook naar Vlaanderen met meerdere leveringen per week in Vlaams-Brabant en in Antwerpen, Mechelen, Gent, Leuven en omgeving. Om zich te kunnen verankeren in de Vlaamse bodem, ging het op zoek naar leveranciers die wilden instappen in de formule. En die vond het.

Pintafish, Ferm Drinks, Hof ten Dreve, Berloumi, De Drie Wilgen, Frambiosa y besos en Pajottenlander zijn slechts enkele producenten die met eFarmz wilden samenwerken. 

Een van de specialiteiten van eFarmz zijn de Meal Kits. Zoals de naam het zegt, zijn dit ideeën voor zelf te bereiden maaltijden, samen geleverd met ingrediënten van bij lokale producenten. Elke week worden minimaal 15 recepten aan de consument voorgelegd, elk met een gedetailleerde ingrediëntenlijst.

Gerelateerde artikels

Carrefour Express Schaarbeek
Spar Mechelen Lamot

Winkelopening

Spar Mechelen Lamot

2 min.
SPAR Opitter

Winkelopening

SPAR Opitter

2 min.

Actueel

Vanaf dit weekend verbod op tabaksautomaten
Daarom ben ik lid

Sophie Delobelle, Spar Sint-Eloois-Winkel

Daarom ben ik lid

2 min.
Geen drempels meer voor digitaal statiegeld
cover-oktober-2023-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2023

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy