Amandelbrood
Het Amandelbrood wordt voorzien van een laagje pure Belgische chocolade en een toets van sinaasappel.
Bij de Belgische Biscuiterie Jules Destrooper bakken ze sinds 1886 met veel passie en vakmanschap de lekkerste koekjes, gemaakt van enkel 100% natuurlijke ingrediënten. Het Amandelbrood kwam als eerste uit de oven en vier jaar later, in 1890, zat de eerste Natuurboterwafel, a.k.a. ‘Lukke’, tussen het wafelijzer.
In ruim 135 jaar wisten de koekjes van Jules Destrooper de harten te veroveren van koekskesloerders over de hele wereld.
Die koekskesloerders kunnen zich vanaf nu ook verlekkeren op een versie waarbij de twee meest iconische koekjes van de Biscuiterie worden voorzien van een laagje pure Belgische chocolade. Beide zijn vanaf begin mei exclusief verkrijgbaar bij Delhaize.
Het Amandelbrood wordt voorzien van een laagje pure Belgische chocolade en een toets van sinaasappel.
De Natuurboterwafel wordt op zijn beurt voorzien van een ‘drizzle’ van pure Belgische chocolade. Een eerste variant in 131 jaar!