Een ‘superbuurt’ dankzij Jules Destrooper


Superbuur
Imagocampagne

Vanaf begin september zetten we de troeven van de buurtsuper in de kijker met de slogan ‘De buurtsuper, jouw perfecte buur’. Via de campagnewebsite superbuurt.be kunnen jouw klanten op de Super Jackpot spelen én op hun favoriete Super Team stemmen.

Jules Destrooper is opnieuw partner van onze imagocampagne en voorziet de attentie tijdens het 'Weekend van de Klant 2020'. Het Belgische familiebedrijf wil via haar deelname de lokale handelaar ondersteunen, de band met de eindconsument versterken en aantonen dat het bedrijf, ondanks haar lange bestaan, nog steeds relevant is. 

“De lokale supermarkten en speciaalzaken staan vandaag nog steeds in voor een belangrijk deel van onze omzet. Het is dan ook met groot plezier dat we onze schouders zetten onder deze campagne. We zijn natuurlijk ook heel blij dat onze Natuurboterwafel, die dit jaar 130 kaarsjes uitblaast, werd gekozen als geschenkje tijdens 'Weekend van de Klant 2020'."

"Daarnaast biedt onze deelname een mooie opportuniteit om ons verhaal te vertellen en te onderstrepen dat we geen gebruik maken van bewaarmiddelen, kleur- en kunstmatige smaakstoffen. Onze koekjes worden tot op vandaag nog steeds gebakken met de puurste ingrediënten, waaronder echte boter. Dit is onze grote sterkte die we meer dan ooit willen overbrengen.” 

www.julesdestrooper.com

TIP: Check hier onze leuke stop-motion met de heerlijke Jules Destrooper Butter Crisps.    

Gerelateerde artikels

De bestellingen lopen vlot binnen!
Buurtsupers met een hart voor hun buurt
"Weekend van de klant is véél meer dan attenties uitdelen"

Actueel

Twee enseignes, een ondernemer
Maaltijdboxen in de lift
Acht Vlaamse traditionele streekproducten erkend
cover-supermag-april-2021.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy