DELINO laat met haar seizoenvinaigrettes opnieuw de zon in je bord schijnen. Naast de gekende Bieslookvinaigrette en Honingmosterdvinaigrette en de zoetzure Sweet Chili Wok & Dip, kun je opnieuw genieten van de zuiderse Thousand Islandsvinaigrette, de smaakvolle Light vinaigrette met Tuinkruiden en de zachte Mosselsaus. In een handomdraai tover je elk gerecht om van lekker naar overheerlijk!
De DELINO-vinaigrettes zijn voor consumenten beschikbaar in de elegante 300ml flesjes. Bestel ze bij je DELINO-groothandel.
Receptidee: Involtini of Carppaccio Roast Beef met Thousand Islandsvinaigrette
Ingrediënten
- 400 g sneetjes roast beef
- 50 g gepekelde opgelegde rode ajuin
- 50 g opgelegde komkommer
- 1 tomaat in filterdunne sneetjes
- 50 g rucola of notensalade
- 40 g schilfers geitenkaas
- 4 dl Thousand Islandsvinaigrette van DELINO
Instructies
- Schik de sneetjes rosbief en verdeel daarop de verschillende garnituren. Werk af met Thousand Islandsvinaigrette.
- Serveer met getoast brood.
- Voor Involtini schik je telkens de ingrediënten op de rosbief die je vooraf al ingewreven hebt met de vinaigrette. Rol vervolgens op en snijd doormidden. Serveer met extra rucola en Thousands Islandsvinaigrette.