Eén jaar gratis boodschappen

2 min.

Imagocampagne
Buurtsuper v/h jaar

Meer dan 700 buurtsupers namen deel aan onze campagne 'De buurtsuper, jouw perfecte buur!' Gedurende de hele maand september zetten we samen de troeven van de zelfstandige buurtsuper in de kijker. De deelnemende winkels strijden voor de felbegeerde titel ‘Buurtsuper van het jaar’.

Wie stemde op zijn favoriete buurtsuper, maakte zelf ook kans op één jaar gratis boodschappen. Betty Gennez stemde voor Spar Zepperen en mag er nu één jaar gratis boodschappen doen! 

“In mijn Spar vind ik alles wat ik nodig heb, en zelfs meer. Een paar jaren geleden zocht ik een spuitzak om een taart te garneren. Ik vroeg aan iemand van het personeel waar ik zo'n spuitzak kon vinden. Dat verkochten ze niet, maar om me toch verder te helpen haalden ze er twee uit hun werkplaats”, vertelt Betty.

Ook de grote, altijd opgeruimde parking kan Betty appreciëren. En dat de winkelkarren onder een afdak staan en je er geen munt voor hoeft te zoeken, bewijst dat deze Spar zijn klanten volop vertrouwt. “Iedereen van het personeel is vriendelijk: kassier(ster)s, degenen die de rekken vullen, de dames aan de kaas- en versafdeling. Het valt bovendien niet op wie leidinggevende in de winkel is, iedereen is aan het werk en altijd aanspreekbaar.”

Niettegenstaande zich in de nabijheid Aldi, Lidll en Carrefour warenhuizen bevinden, hou ik aan mijn super buurtsupermarkt Spar!

Betty Gennez

Gerelateerde artikels

Dé Buurtsupers van het jaar
Laatste tussenstand!

Buurtsuper van het jaar

Laatste tussenstand!

3 min.
Weer een nieuwe tussenstand

Actueel

Voortaan slechts één test
Traditionele streekproducten
Op de fiets voor buurtsupers en speciaalzaken
cover-supermag-okt-2021-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy