Drie nieuwe Albert Heijn-winkels in West-Vlaanderen

2 min.

Er staan drie nieuwe winkels in West-Vlaanderen op de planning van Albert Heijn: Ruiselede, Jabbeke en Brugge Sint-Michiels. De drie supermarkten zijn projecten van de groep Peeters-Govers in samenwerking met Blauw Bloed. Voor Peeters-Govers zijn het de eerste winkels in West-Vlaanderen. 

Van de 79 winkels van Albert Heijn zijn er op dit moment 11 gevestigd in West-Vlaanderen. Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België: “Er is nog veel marge voor groei in deze beloftevolle regio – daarom mikken we de komende jaren op een paar extra winkels in West-Vlaanderen. Drie nieuwe winkels zijn ondertussen vergund en we hopen er in de toekomst nog een paar andere aan toe te voegen.”

Jan Peeters van Peeters-Govers: “Met 15 Albert Heijn-winkels in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant, betreden we vol trots een nieuwe provincie. Onze drie West-Vlaamse Albert Heijn winkels worden duurzame winkels vol vers, een verrassend assortiment, persoonlijke service en hele straffe prijzen. Om er ook echte toppers van te maken, gaan we binnenkort op zoek naar lokaal talent. We zoeken op elke locatie een 40-tal mensen die in de warme sfeer van ons familiebedrijf hun schouders mee willen zetten onder de dynamische buurtwinkels die we willen openen.”

De werken in Ruiselede en Jabbeke gingen ondertussen van start en ook in Brugge werd gisteren in aanwezigheid van burgemeester De fauw het startschot van de werkzaamheden gegeven. 

Jan Peeters meldde gisteren meteen ook de komst van nog twee extra winkels: "Het is heerlijk om te kunnen melden dat we, naast de spectaculaire aankondiging van drie nieuwe winkels vandaag, alvast begonnen zijn met de bouw van nóg twee extra filialen voor Albert Heijn België", aldus Peeters op LinkedIn. Waar die twee winkels precies komen, maakte hij nog niet bekend: "We hádden vandaag dus ook vijf nieuwe winkels van onze groep kunnen aankondigen. Maar geduld om erachter te komen over welke twee bijkomende winkels het gaat, is een schone deugd. Wordt vervolgd!"

 

Gerelateerde artikels

Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Verkoop Parkwind duwt jaarwinst Colruyt boven miljard euro
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Verkoop Parkwind duwt jaarwinst Colruyt boven miljard euro
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy