Delhaize Belsele

2 min.

Winkelopeningen

Na de overname van de vroegere buurtwinkel en een periode van ingrijpende renovatiewerken, opende gisteren een nieuwe Delhaize de deuren in Belsele. Vooor uitbaters Jolien De Wilde en echtgenoot Marc Van Rijsselberghe is het de derde Delhaizevestiging. Het koppel baat in Beervelde en Overmere al twee Proxy's uit.

Voor hun derde winkel in Belsele wilden Jolien en Marc niets aan het toeval overlaten en startten ze in oktober vorig jaar een totaalrenovatie van het terrein en het winkelgebouw. “De vorige supermarkt was een regelrecht instituut in Belsele”, vertelt Jolien. “Iedereen in het dorp kent deze plek, en iedereen kent de vertrouwde gezichten van het personeel. We zijn dan ook héél blij dat het volledige team ook bij ons aan boord is gebleven!”

Jolien en Marc investeerden in een warme bakkerij waar pistolets, koffiekoeken en stokbrood ter plaatse worden gerezen en afgebakken, en slaan voor hun patisserie de handen in elkaar met een lokale warme bakker. “Die lokale kwaliteit willen we echt in de kijker zetten,” vertellen de uitbaters trots.

“De producten van Brouwerij Boelens bijvoorbeeld, letterlijk onze overburen, komen hier ook in de rekken. En de vroegere eigenares van Traiteur ‘t Fornuys in Sint-Niklaas zorgt als vaste chef in onze keuken voor een prachtig aanbod vers bereide gerechten.” Eenzelfde verhaal kunnen Jolien en Marc brengen in de slagerij: “Daarvoor stond de winkel hier vroeger ook al hoog aangeschreven, en dezelfde beenhouwers zorgen nu ook bij ons voor vlees en charcuterie van absolute topkwaliteit!”

Met huisgemaakte sushi, een groot aanbod ter plaatse versneden kaas én een riante afdeling groenten en fruit, maken de uitbaters van Delhaize Belsele het plaatje compleet.

Foto: Foto: Ivan Elegeert - www.made-in.be/oost-vlaanderen

Gerelateerde artikels

Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
Alvo Cado (Balegem)

Winkelopening

Alvo Cado (Balegem)

2 min.
Nieuwe Carrefour Market in Menen, Moerbeke-Waas en Woluwe-winkelcentrum

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Verkoop Parkwind duwt jaarwinst Colruyt boven miljard euro
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy