Daarom ben ik lid

2 min.

Sophie Delobelle van Spar Sint-Eloois-Winkel is lid van Buurtsuper.be sinds 2013. "In maart van dat jaar startten we met onze buurtsuper", vertelt ze. "Ik zocht wat hulplijnen rond personeelswetgeving, FAVV, franchising, enzovoort. In eerste instantie kwam ik terecht bij UNIZO maar al gauw vond ik Buurtsuper.be. Ze hebben toch nog net iets meer expertise inzake het managen van een buurtwinkel." 

"Zo ontmoette ik ook Luc Ardies en hij is letterlijk van alles op de hoogte! Op al mijn vragen kreeg ik meteen een antwoord. Inclusief onderbouwd advies”,  vertelt Sophie. 

Sophie leest de wekelijkse nieuwsbrief en raadpleegt de website van Buurtsuper.be regelmatig. “Zo blijf ik van alle nieuwigheden op de hoogte. Het reilen en zeilen in de retailmarkt wordt er objectief meegegeven.”

De opleiding ‘HACCP & Voedselveiligheid’ volgt ze jaarlijks. Dat levert een Smiley op: een sticker die aantoont dat je beschikt over een geloofwaardig autocontrolesysteem en dat het autocontrolesysteem gevalideerd en gecertificeerd is. “Op die manier zijn we steeds mee met de nieuwste reglementering van het FAVV. Alles verandert zo vlug. Momenteel vernieuwen we de winkel met een nieuwe beenhouwerij en atelier. Hét moment om op het vlak van voedselveiligheid alles nog eens op punt te stellen.” 

Met de jaarlijkse gratis opleiding verdien je het lidgeld al meteen terug.

“De mentorshipopleiding deden we enkele jaren terug al en onlangs lieten we ons begeleiden in de rentabiliteit van onze zaak. Even een andere kijk  op de dingen is altijd goed. De inspiratie reizen zijn ook een grote troef. Je proeft eens een andere sfeer, ziet hoe ze het elders aanpakken, doet ideeën op en je bent samen met collega’s om ervaringen uit te wisselen.” 

Zou ze het Buurtsuper.be-lidmaatschap aanraden aan collega-ondernemers? “Absoluut! Buurtsuper.be is hét centrale aanspreekpunt en biedt een antwoord op al je vragen over het runnen van een buurtsupermarkt. Bovendien verdien je met de jaarlijkse gratis opleiding het lidgeld al meteen terug.” 

Maak gebruik van je ledenvoordelen!

Ben je ook lid van Buurtsuper.be? Boek dan zeker je gratis praktijkgerichte PMO-personeelsopleiding bij jou op de werkvloer. Of laat onze experts langskomen voor een persoonlijke begeleiding en complete update op het vlak van HACCP & Voedselveiligheid.

Zo verdien jij je lidgeld meteen terug. 

Wist je trouwens dat je als Buurtsuper.be-lid automatisch ook lid bent van UNIZO? Zo  kun je dus ook meteen een beroep doen op alle voordelen van het UNIZO-lidmaatschap.

Meer over ons lidmaatschap

Gerelateerde artikels

Complimentendag 2024

Deel jij je ‘Buurtsuper van het jaar’ complimenten nog?

Complimentendag 2024

3 min.
Hoe is het gesteld met de zelfstandige buurtsuper?
Teken geen franchisecontract zonder professioneel advies!

Actueel

Complimentendag 2024

Deel jij je ‘Buurtsuper van het jaar’ complimenten nog?

Complimentendag 2024

3 min.
Hoe is het gesteld met de zelfstandige buurtsuper?
Teken geen franchisecontract zonder professioneel advies!
cover-van-supermag-feb2024-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy