Cristal 0.0%

1 min.

Productnieuws

Cristal werd geboren in 1928 toen twee Limburgers beslisten om een nieuwe manier van brouwen met lage gisting te introduceren en zo België te laten kennismaken met pils. Cristal mag zich dus gerust een klassieker noemen, maar tegelijk is diezelfde pioniersdrang bij de brouwerij nog steeds springlevend.

Begin 2021 werd gestart met een focus op lokalere en betere ingrediënten, lokale samenwerkingen met boeren en een duurzamere manier van brouwen met 100% lokale stroom. De eerste ‘Cristallekes’ met Belgische hop zijn een feit en volgend jaar volgt de Belgische gerst. Dus de brouwerij vond het tijd voor de volgende uitdaging met een alcoholvrije Cristal. Het doel? Een Cristal 0.0% om met evenveel smaak verantwoord van te genieten.

Of de toekomst van bier alcoholvrij is, is wellicht te veel gezegd in een echt bierland als België, maar tegelijk valt de opmars van non-alcoholische bieren niet te ontkennen. Met de nieuwe Cristal 0.0% draagt de pils brouwerij graag bij aan de beweging waarin steeds bewuster en verantwoorder geleefd wordt. Een trend die door de COVID-pandemie enkel is versterkt en hier is om te blijven.

Gerelateerde artikels

Koekjes van Lotus hype op TikTok
The Busker

Nieuwe Ierse whiskey

The Busker

1 min.
KETTLE® Chips Black Truffle & Sea Salt

Actueel

Zeg niet zo maar tomaat tegen een Stoffels tomaat
En daar komt de ecoscore!
Buurtwinkels bezorgd over prijsstijgingen
cover-supermag-okt-2021-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy