Carrefour start test met maaltijdboxen


Productnieuws

  • 3 gerechten per week, voor 2 of 4 personen
  • Voor elk wat wils: 9 verse en gezonde recepten per week
  • Snel en gemakkelijk: met handige fiches en video’s

Carrefour start volgende maand met de online verkoop van maaltijdboxen, onder de naam ‘Simply You Box’. Simply You is het magazine boordevol recepten dat Carrefour maandelijks over 600.000 exemplaren verdeelt. Carrefour zal de test organiseren in 9 winkels, 4 Hypermarkten Carrefour en 5 Market supermarkten.

9 verse en gezonde recepten per week
De Simply You Box biedt voor elk wat wils. Carrefour stelt elke week 9 nieuwe recepten voor, waarvan de klant er 3 selecteert. Hoewel hij dit uiteraard in alle vrijheid doet, zal hij zich laten leiden door smaken, zijn persoonlijke voorkeur van het hoofdingrediënt (vis, vlees, gevogelte of vegetarisch) of zijn gezinssamenstelling, want Carrefour dacht ook aan typische familiegerechten.

Bij de samenstelling van die gerechten leggen de voedingsspecialisten van Carrefour de focus op verse en gezonde ingrediënten, bij voorkeur van Belgische oorsprong. De Belgetariër komt met de Simply You Box dus zeker aan zijn trekken. 

Snel en eenvoudig bestellen
Zoals het bereiden van de maaltijden gemakkelijk moet kunnen, dient het bestellen van de  Simply You Box ook snel en eenvoudig te gebeuren. Hiervoor surft de klant naar de site van Simply You Box (link: www.SimplyYouBox.be ) en kiest hij zijn gerechten die hij volgende week in zijn maaltijdbox wenst.  Bestellen kan tot woensdag 23.59u voor de Simply You Box van de week erop. Maar wie wilt kan ook zijn bestelling voor meerdere weken in 1 keer plaatsen.
De klant vindt in zijn Simply You Box uiteraard alle ingrediënten die hij voor zijn maaltijd nodig heeft, behalve de klassieke kruiden, bak- en andere algemene producten. Die extra ingrediënten staan bij de beschrijving van elk recept netjes beschreven. Mocht de klant die niet meer in huis hebben, kan hij die in enkele kliks extra bestellen.

Afhalen in uw Hypermarkt Carrefour of Market
Op 1 oktober start Carrefour met een test van de Simply You Box voor de klanten van 9 winkels; 4 Hypermarkten Carrefour (Kuringen, Oudergem, Bierges en Bergen) en 5 Market (Brasschaat, Schilde, Etterbeek, Waterloo en Tervuren).
Klanten zullen de maaltijdboxen tot woensdag 23.59u online kunnen bestellen op www.SimplyYouBox.be en op maandag in de Drive of online afhaalpunt van hun winkel kunnen halen (en betalen). Afhankelijk van hun bevindingen en suggesties zal Carrefour de Simply You Box daarna verder over het (ganse) land uitrollen.

Snel en gemakkelijk bereiden
De Simply You Box staat synoniem voor een snelle en gemakkelijke maaltijd, naast de verse en gezonde ingrediënten die men hiervoor gebruikt. Aan de hand van herkenbare pictogrammen ziet de klant eenvoudig hoe lang de voorbereidings- en kooktijd is van de maaltijd en of hij het gerecht gemakkelijk kan bereiden. Voor Carrefour hoort elke maaltijd in max. 30min op tafel te staan, voorbereidingstijd inbegrepen.
Het recept staat uiteraard stap voor stap op handige fiches beschreven. Maar wie het nog duidelijker wilt zien, vindt een video van elk recept op de site van Simply You Box (link: www.SimplyYouBox.be ). Dit maakt het extra handig voor wie graag met de tablet in de keuken aan de slag gaat.

Geen ‘vervelend’ abonnement
In tegenstelling tot heel wat andere maaltijdboxen is de Simply You Box geen vervelend abonnement. Uitschrijven is dus niet nodig wanneer je een week zelden of nooit thuis bent. Maar wie wilt kan zijn Simply You Box in 1 keer voor meerdere weken samenstellen. De klant komt hem dan telkens op maandag in de Drive of online afhaalpunt van zijn winkel oppikken.
De prijs bedraagt €45 voor 3 maaltijden voor 2 personen of €60 voor 3 maaltijden voor 4 personen. Als lanceringsaanbod biedt Carrefour de Simply You Box aan €30 voor 2 pers. en €45 voor 4 personen aan.

Gerelateerde artikels

Blauwe bessen zijn terug!
Piper-Heidsieck & David Doran
Consument wil saus van de frituur

Actueel

Feest voor de Buurtsupers van het jaar en Groentevakmannen
Kies voor lokaal in je buurtsuper en ...
Hoe hard zijn de prijzen gestegen in supermarkt?
cover-supermag-juni-2022-hr-zonder-paskruisen.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2022

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy