Carrefour Market Mechelen

3 min.

Winkelopeningen

Zowat alles werd vernieuwd in de Carrefour market Mechelen: van de vloeren over de plafonds, koelmeubels en elektriciteit tot de rekken. “Omdat de winkel aan modernisering en een frisse look toe was. De vloer was zelfs nog nooit vernieuwd”, legt uitbater Vicky Willaert. uit. "Er werd led-verlichting geplaatst en de koelingen draaien nu op een CO2 centrale."

Vicky baat de winkel al twintig jaar uit, tien jaar geleden kwam ook echtgenoot Bernd Bastens mee in de zaak maar het was Vicky's vader Dirk die de winkel opende in 1969, als eerste supermarkt buiten het centrum.

De niveaus in de winkel werden weggewerkt waardoor je meer het gevoel krijgt dat het één winkel is. Door het uitbreken van binnenmuren en het plaatsen van nieuwe gevels in glas oogt de zaak ook groter. Het aanbod veranderde, met een grotere versafdeling en meer aandacht voor bereide en vegetarische gerechten en bio. 

De verbouwing werd gerealiseerd op slechts 10 dagen tijd. Vicky en Bernd hebben heel veel zelf gedaan, met hulp van de medewerkers. “Terwijl zij rayons bouwden en vulden, werd boven hen gewerkt aan de plafonds. We willen hen heel erg bedanken voor hun inzet en enthousiasme”, aldus Vicky.

 

Gerelateerde artikels

Carrefour Express Erpe-Mere

2 min.

Carrefour Express Erpe-Mere

Franchisepartner Frederik Van Landeghem
Carrefour market Gooreind
Carrefour Market Maasmechelen

Actueel

Zeg niet zo maar tomaat tegen een Stoffels tomaat
En daar komt de ecoscore!
Pauwels Sauzen onder eigen merk
cover-supermag-okt-2021-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy