Carrefour Express Schaarbeek

2 min.

Winkelopeningen

Midden oktober opende een gloednieuwe Carrefour-Express haar deuren in het hart van Schaarbeek. De nieuwe winkel, die uitpakt met een glazen dak voor extra veel lichtinval, komt in handen van een doorwinterde Carrefour franchisepartner die al drie andere winkels uitbaat in de buurt en dus al een sterke band heeft met de klanten uit de buurt.

De nieuwe winkel, gelegen in de drukbezochte Koningsstraat, op slechts 300 meter van de Kruidtuin en het Koninklijk Circus, neemt de plaats in van een voormalig bankkantoor. Wat deze winkel echt bijzonder maakt, is het grote glazen dak dat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. Wat het niet alleen aangenaam maakt om er te werken, maar ook om er te winkelen.

De winkel biedt verschillende producten aan, waaronder heel wat Carrefour huismerken. De klant heeft er een ruime keuze aan biologische en vegetarische producten, een uitgebreide selectie groenten en fruit, maar ook een mooi vleesassortiment ​en een bakkerij afdeling waar elke dag ovenvers brood en koffiekoeken beschikbaar zijn. De klant kan er zowel versgeperst fruitsap en koffie krijgen als een keuze aan warme snacks voor een snelle en smakelijke lunch.

Met Gurkan Cekic die al drie andere Carrefour-vestigingen op zijn naam heeft staan, krijgt de klant een service van een ervaren franchisepartner die snel zal kunnen inspelen op de behoeften van nieuwe klanten. 

Gerelateerde artikels

Spar Mechelen Lamot

Winkelopening

Spar Mechelen Lamot

2 min.
SPAR Opitter

Winkelopening

SPAR Opitter

2 min.
Carrefour Express Haasdonk

Actueel

Vanaf dit weekend verbod op tabaksautomaten
Daarom ben ik lid

Sophie Delobelle, Spar Sint-Eloois-Winkel

Daarom ben ik lid

2 min.
Geen drempels meer voor digitaal statiegeld
cover-oktober-2023-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2023

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy