Carrefour Express Lier

2 min.

Winkelopeningen

Carrefour opende een vernieuwde Express buurtwinkel in Lier. Franchisepartner Veronique Mertens baatte meer dan negen jaar een Carrefour Express uit in de Antwerpsesteenweg nr. 142 in Lier. Nu werd de buurtwinkel vernieuwd en verhuisde hij naar de Antwerpsestraat nr. 28. 

Deze Express heeft een winkeloppervlakte van 292 m2. In de totaal vernieuwde buurtwinkel werd heel veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo wordt er onder meer gewerkt met een koelingsinstallatiesysteem op CO2. Veronique bakt elke dag vers brood, pistolets en koffiekoeken voor de Lierse klandizie en buurt, en dit de hele dag door. 

Er is eveneens een uitgebreid assortiment beenhouwerij evenals een mooie fruit- en groenteafdeling en een groot gamma aan bio-producten. Voor consumenten die bewust naar producten zoeken zonder te veel verpakkingen zijn er een aantal bulkproducten aanwezig. Extra handig zijn de kant-en klare maaltijdvoorzieningen en -oplossingen in het assortiment. 

Verder biedt de winkel een traditioneel assortiment aan van bloemen en media.De klant kan er lokale specialiteiten vinden zoals aardappelen, konfituur, honing, fruitsap maar eveneens het Liers Vlaaike, het klein kruidige gebakje op basis van kandijsiroop en vier kruiden dat via een geheim recept gebakken wordt.

Uniek hier is de thuislevering. “Geen tijd om winkelen? Geen nood. De boodschappen komen tot bij jou”, vertelt Veronique. “Met de bakfiets worden de boodschappen elke dag geleverd voor mensen die het huis niet uit kunnen of die geen tijd hebben om zelf naar de winkel te gaan.” 

 

 

Gerelateerde artikels

Nieuwe Carrefour Express in Evere en Sint-Pieters-Woluwe
Carrefour Market Aarschot-Ourodenberg
Sweet market

Zoete uitbreiding van Carrefour market Lanaken

Sweet market

5 min.

Actueel

Nieuwe Carrefour Express in Evere en Sint-Pieters-Woluwe
Chaudfontaine helpt Chaudfontaine
Buurtsuper.be over de verkoop van Superpost (Alvo) aan Jumbo
cover.jpg

Super
MAG 5

SuperMAG nr. 5
December 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy