Carrefour Express A'pen Harmonie en Carrefour Market Zeveneken

3 min.

Winkelopeningen

Eind maart opende een gloednieuwe Carrefour Express in het hart van de woonwijk Harmonie. Hij wordt uitgebaat door franchisepartner Kris Van Looveren, die al een Express-winkel in Antwerpen heeft. Op dezelfde dag opende ook Carrefour Market Zeveneken onder leiding van franchisepartner Jeroen Lagaert. 

Carrefour Express Harmonie Antwerpen

Met een oppervlakte van 236 m² voldoet deze winkel aan de vraag van vooral voor kantoormedewerkers in de buurt, die er gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben voor een snelle lunch of koffie on the go. Ook ligt de winkel op slechts een paar honderd meter van een ziekenhuis, dus is het assortiment hierop afgestemd met bijvoorbeeld verse bloemen en wenskaarten.

In deze Express staan versheid, kwaliteit en authentieke smaken voorop met een ruim aanbod aan verse groenten en fruit, vlees en charcuterie, dagelijks vers brood en patisserie. Ook lokale producten met merken uit de regio zoals Drie Wilgen en Ritchie worden mee ondersteund en in de kijker gezet.

De Carrefour Express biedt ook extra diensten aan, waaronder thuisbezorging via Deliveroo en Too Good To Go en de verkoop van De Lijn-buskaartjes.

Carrefour Market Zeveneken

De winkel - voorheen een Smatch - is volledig gerenoveerd, met een nieuwe vloer, nieuw plafond, moderne verlichting en een nieuwe CO2-installatie. Op een oppervlakte van 616 m2 biedt deze Carrefour Market een uitgebreid assortiment aan verse, biologische, kwalitatieve en seizoensgebonden producten. De slagerij blijft beschikbaar en de klanten vinden ook versgebakken brood, alles wat ze nodig hebben voor hun lunch, inclusief ter plaatse bereide broodjes.

Bovendien biedt de winkel parkeergelegenheid, het aanbod van ToGoodToGo, cadeaubonnen, een selectie van verse bloemen, en inzamelpunten voor gebruikte olie en batterijen.

Gerelateerde artikels

Proxy Delhaize Zwijndrecht
Spar Ruddervoorde

Winkelopening

Spar Ruddervoorde

2 min.
Delhaize Belsele

Winkelopening

Delhaize Belsele

2 min.

Actueel

Flavor Shop betrekt team bij elke aanwerving
"Kwaliteit in plaats van lage prijzen promoten"
UNIZO wil af van overdreven ontslagbescherming
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy