Bruichladdich Classic Laddie

1 min.

Productnieuws

100% Schots en toch helemaal anders dan de doorsnee Schotse single malt whisky. Geen rijping op de verpakking, wel een code die het unieke recept van elke fles onthult. Dat is de de Bruichladdich Classic Laddie. 

Disruptieve distilleerfilosofie

Gemaakt van Schotse gerst, gerijpt in premium eikenhouten vaten en gedistilleerd en gebotteld aan de oevers van Lochindaal op het eiland Islay. Bruichladdich maakt 100% Schotse whisky, maar heeft een geheel eigen distilleerfilosofie. Geen vermelding van de rijping op de verpakking, geen toevoeging van kleurstoffen, maar wel volledige transparantie over wat er in je whisky zit. Elke fles draagt daarom een code waarmee je de precieze herkomst van elk vat en alle details over elk ingrediënt te weten komt. Inclusief de herkomst van de gerst en de leeftijd van het jongste bestanddeel.  

Eigenheid

De whisky wordt gedistilleerd in batches, elk met hun eigen kleur en smaak. In plaats van ervoor te zorgen dat elke fles precies hetzelfde smaakt, wil Bruichladdich die eigenheid alle eer aandoen. Als enige Schotse single malt distillery – en als enige gin- en whiskydistilleerder in Europa - behaalde Bruichladdich bovendien het B Corp-certificaat. Dat wordt enkel toegekend aan bedrijven die zowel op ecologisch als op sociaal vlak de hoogste standaarden nastreven. 

Gerelateerde artikels

Delicatessen van Héritier
Nieuw jasje voor Chaudfontaine
Tête de Moine AOP

800 jaar oude knowhow en cultuur

Tête de Moine AOP

5 min.

Actueel

Afschaffing van forfaitaire belastingregelingen inzake btw en inkomstenbelastingen
Reprobel aangifte

Q&A

Reprobel aangifte

3 min.
Delicatessen van Héritier
cover-van-supermag-december2020-hr.jpg

Super
MAG 5

SuperMAG nr. 5
December 2020

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy