Bourbon Barrel

1 min.

Productnieuws

LABEL 5 Bourbon Barrel

LABEL 5 Bourbon Barrel is een kwalitatieve whisky die gerijpt heeft op ex-Bourbonvaten van eerste vulling, wat zorgt voor vanille en eikenhout smaken met subtiele fruitige toetsen. 

De whisky is van het type Single Grain, wat betekent dat, net zoals bij een Single Malt whisky, de granen afkomstig zijn van éénzelfde distilleerderij. Wel bevat Single Grain whisky verschillende granen, en in dit geval zijn ze zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor een zoetere whisky. Kortom een whisky die het beste van 2 werelden samenbrengt: de Schotse granen met een touch van Bourbon. 

Verkrijgbaar bij Delhaize en Makro.

 

Over Bruggeman

Sinds 1884 produceert en distribueert distilleerderij Bruggeman alcoholische en niet alcoholische dranken. Bruggeman is nummer één op de Belgische jenevermarkt met merken zoals Peterman, Hertekamp en Smeets. Sinds 2009 maakt het bedrijf deel uit van de Franse groep La Martiniquaise, een wereldspeler in haar sector. De integratie van de La Martiniquaise-merken – waaronder LABEL 5 - neemt een aanvang in 2010, waardoor de distilleerderij vandaag een belangrijke speler is in alle internationale gedistilleerd segmenten in de Benelux. Vandaag produceert Bruggeman in Gent jaarlijks miljoenen fl essen bestemd voor de Benelux-markt en diverse exportlanden. 

Over LABEL 5

LABEL 5 Scotch whisky maakt wereldwijd deel uit van de top 10 aan whisky merken. Het is een blended whisky van uitzonderlijke kwaliteit, gedistilleerd, gerijpt en gebotteld in Schotland. LABEL 5 wordt verdeeld in ruim 100 landen en is vooral gekend om z’n hoge kwaliteit en ongeëvenaarde zachtheid. Maar ook in België kan het merk rekenen op een trouwe fanbase. Momenteel is het merk de nummer 5 op de markt, en is het de sterkste groeier dit jaar met  maar met liefst 23%*.
(Bron: Nielsen Whisky – MAT P06 - Volume).

 

Gerelateerde artikels

Kerstboodschap van solidariteit
Supermarkten en voedingswinkels vrezen feestrush
Michel Soubry: durver en doener

Actueel

100% gerecycleerd in 2030?
Kerstboodschap van solidariteit
Verplichting bewakingsfirma geschrapt
cover-supermag-oktober2020-hr.png

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2020

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy