Biocertificaat voor Lekker Ann’ders

2 min.

Productnieuws

Lekker Ann’ders is de toepasselijke naam die Ann Vandenbroucke bedacht voor haar nog jong artisanaal productiebedrijf dat gespecialiseerd is in verse en ambachtelijk bereide maaltijden met biologische, lokale en seizoensgebonden producten, en met knipoogjes naar de wereldkeuken. 

Anns maaltijden worden vacuümverpakt geleverd aan voedingswinkels over heel Vlaanderen (natuurwinkels, biowinkels, gespecialiseerde voedingszaken…) maar ook meer en meer aan bedrijven. 
 
Na de recente verhuizing naar een nieuw en groter pand op de Spiegelpark-site te Deerlijk kreeg Lekker Ann’ders voor haar dagverse maaltijden een biocertificaat van het controleorganisme Certisys, dé pionier op het vlak van biocertificatie in België.

Zo’n certificaat is vrij uniek in de sector van de bereide maaltijden. Zowel receptuur (gebruikte ingrediënten) als aankopen moeten immers van biologische oorsprong zijn en alle betrokken partijen moeten een biocertificaat hebben om te mogen samenwerken, en dat wordt allemaal administratief gecontroleerd. 

Alle maaltijden worden ook op een innovatieve en duurzame manier vacuümverpakt, wat de houdbaarheidsdatum verlengt met 10 dagen. De verpakking in vormkarton is voor 95% biologisch afbreekbaar.

De ambities van het jonge bedrijf zijn om op termijn tot ca. 3.000 maaltijden per week te bereiden, het aantal winkelpunten in Vlaanderen verder uit te breiden en de marketinginspanningen voor bedrijfsabonnementen op te drijven. 

Gerelateerde artikels

Tout Bien Pils van Average Rob
Verkoop 100% natuurlijke notenpasta’s explodeert bij Delhaize
Le Gruyère AOP: een verhaal over kruidige flora

Actueel

Digitalisering & impact op de winkelmedewerker (5)
Ontslagbrief moet dag eerder op de post
Kempense nuchterheid en en Nederlandse precisie
cover-supermag-juni-2022-hr-zonder-paskruisen.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2022

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy