Biobier als hommage aan Luc De Vos


Productnieuws

Zijn temperament staat symbool voor het puur Gentse karakter van het tripel bier waarvan de ingrediënten refereren naar een mix van rebellie (nie neute, nie pleuje), gezelligheid, warmte en samenhorigheid.

Kristof Vanderbist, brouwer van het Crabbelaer-assortiment en ook medevennoot: “Anno 2020 is het een heuse uitdaging om een 100% biobier te brouwen dat ook nog een optimale smaakbeleving heeft. Wij opteren voor 100% bio waarbij ook de hoppen ‘bio’ zijn, én voor een ‘round taste’. Dat staat borg voor een ontdekking van de eerste slok tot de laatste waarbij we alle zintuigen willen prikkelen. We zijn ervan overtuigd de smaakconcurrentie met een non-bio tripel probleemloos te kunnen aangaan.”

Crabbelaer kiest nuchter en bewust voor een lokale verankering en een organische groei. Het zwaartepunt van de distributie situeert zich dan ook in Groot-Gent en in Gent-centrum waar de retro Crabbelaer-beleveringsbakfietsen op ecologische wijze de binnenstad doorkruisen. Maar ook in de driehoek Eeklo-Deinze-Lokeren zijn er diverse distributiepunten.

Gerelateerde artikels

Brood dat de zon doen schijnen
Thuisverbruik verse aardappelen: +8%
Restaurant Flavours

Lay's

Restaurant Flavours

1 min.

Actueel

De strijd om boodschappen zo snel mogelijk te leveren
Slecht jaar voor voedingsnijverheid
Flitsbezorging, de nieuwste on-demandtrend
cover-supermag-april-2021.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy