Belevingsruimte voor wijnliefhebbers

2 min.

Winkelopeningen

Tasttoe is vooral gekend om haar selectie whisky. Vanaf nu biedt de winkel echter ook voor wijnliefhebbers een unieke ervaring. In een nieuwe wijnkamer presenteert Tasttoe meer dan 1.000 verschillende premiumwijnen van over heel de wereld.

“We bouwen met TasTToe al meer dan drie jaar aan dit project”, vertelt Jef Dijckmans, winkelverantwoordelijke voor Tasttoe. “Niet alleen de ruimte zelf is een hele investering, maar ook het opbouwen van de collectie die hier ligt kost veel moeite. Je kan niet zomaar op de place de Bordeaux binnenwandelen en het beste van het beste eruit kiezen. Het gaat vaak over langlopende relaties en vertrouwen”. 

De geacclimatiseerde ruimte in TasTToe bevat niet alleen recente jaargangen van heel wat topwijnen. Met trots worden klanten door de ruimte gegidst langs wijnen uit gevierde vintages zoals Leoville las cases uit 1996 of Chateau Haut Brion uit 2005. Dit alles wordt kundig ondersteund met uitleg over de weersomstandigheden, ondergrond of keuzes die de wijnmaker dat jaar maakte.

Tasttoe probeert mensen ook aan te moedigen om hun passie verder uit te diepen. Op regelmatige basis worden er evenementen en degustatie georganiseerd waar een breed scala aan wijnen worden opengetrokken. Jef licht toe: “Met topwijnen is proeven niet altijd rendabel, maar we willen onze klanten toch de mogelijkheid bieden om te ontdekken wat ze mee naar huis nemen. Uiteindelijk gaat het om de juiste wijn bij de juiste persoon krijgen”.

Gerelateerde artikels

Spar Wenduine

Winkelopening

Spar Wenduine

2 min.
Nieuwe Carrefour Express in Sint-Katelijne-Waver en Roeselare
Vernieuwde Spar Eindhout

Actueel

Mooie combinatie van digitalisering én beleving
AllesMAG, niets moet!

Vakantiepocket bij het SuperMAG

AllesMAG, niets moet!

2 min.
Commerciële groepen moeten ten laatste 1/4/25 contracten aanpassen
schermafbeelding-2024-06-18-om-07-45-36.png

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy