Belevingsruimte voor wijnliefhebbers

2 min.

Winkelopeningen

Tasttoe is vooral gekend om haar selectie whisky. Vanaf nu biedt de winkel echter ook voor wijnliefhebbers een unieke ervaring. In een nieuwe wijnkamer presenteert Tasttoe meer dan 1.000 verschillende premiumwijnen van over heel de wereld.

“We bouwen met TasTToe al meer dan drie jaar aan dit project”, vertelt Jef Dijckmans, winkelverantwoordelijke voor Tasttoe. “Niet alleen de ruimte zelf is een hele investering, maar ook het opbouwen van de collectie die hier ligt kost veel moeite. Je kan niet zomaar op de place de Bordeaux binnenwandelen en het beste van het beste eruit kiezen. Het gaat vaak over langlopende relaties en vertrouwen”. 

De geacclimatiseerde ruimte in TasTToe bevat niet alleen recente jaargangen van heel wat topwijnen. Met trots worden klanten door de ruimte gegidst langs wijnen uit gevierde vintages zoals Leoville las cases uit 1996 of Chateau Haut Brion uit 2005. Dit alles wordt kundig ondersteund met uitleg over de weersomstandigheden, ondergrond of keuzes die de wijnmaker dat jaar maakte.

Tasttoe probeert mensen ook aan te moedigen om hun passie verder uit te diepen. Op regelmatige basis worden er evenementen en degustatie georganiseerd waar een breed scala aan wijnen worden opengetrokken. Jef licht toe: “Met topwijnen is proeven niet altijd rendabel, maar we willen onze klanten toch de mogelijkheid bieden om te ontdekken wat ze mee naar huis nemen. Uiteindelijk gaat het om de juiste wijn bij de juiste persoon krijgen”.

Gerelateerde artikels

Carrefour Express Jette
Nieuwe Carrefour Express-winkels in Schaarbeek, Ekeren en Beersel
Jumbo Lommel

Winkelopening

Jumbo Lommel

2 min.

Actueel

Complimentendag 2024

Deel jij je ‘Buurtsuper van het jaar’ complimenten nog?

Complimentendag 2024

3 min.
Hoe is het gesteld met de zelfstandige buurtsuper?
Teken geen franchisecontract zonder professioneel advies!
cover-van-supermag-feb2024-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy