Ballonvaart van Jules Destrooper voor twee klanten en hun gezin

2 min.

Superbuurt
Buurtsuper v/h jaar
Weekend van de Klant

Deze twee gezinnen wonnen dé hoofdprijs tijdens het Weekend van de klant in 2022 en konden er dit weekend ein-de-lijk gebruik van maken! Doe jij dit jaar ook mee met Weekend van de klant en de Buurtsuper van jaar verkiezing? Jouw klanten maken opniew kans op leuke prijzen! 

Bestel je deelnamepakket vanaf 22/4. Zo ben jij zeker van je Tony’s Chocolonely melk-zeezout-karamel chocoladerepen om uit delen aan je klanten, surf je mee op de nationale Superbuurt-campagne én maak je kans op de titel Buurtsuper van het jaar 2024. 

Twee jaar geleden was Jules Destrooper de centrale partner tijdens het Weekend van de klant. Onze buurtsupers deelden toen de lekkere Natuurboterwafels met een laagje pure Belgische chocolade van Jules Destrooper uit. 

De wedstrijd 'Buurtsuper van het jaar 2022' liep toen ook en wie in oktober stemde op zijn of haar favoriete buurtsuper via de store locator op www.superbuurt.be maakte kans op een van de vele mooie prijzen. De twee hoofdprijzen waren een jaar gratis winkelen én een ballonvaart voor acht personen aangeboden door Jules Destrooper.

Deze twee gezinnen wonnen de ballonvaart en konden er dit weekend ein-de-lijk gebruik van maken! De stralende gezichten spreken boekdelen. 

Wil jij dit jaar ook meedoen met Weekend van de klant en de 'Buurtsuper' van jaar verkiezing? Bestel je deelnamepakket dan vanaf 22/4! Zo ben jij zeker van je Tony’s Chocolonely melk-zeezout-karamel chocoladerepen om uit delen aan je klanten, surf je mee op de nationale Superbuurt-campagne én maak je kans op de titel Buurtsuper van het jaar 2024.

Ontdek er alles over via onderstaand artikel.

Bestel je deelnamepakket op tijd!

Gerelateerde artikels

Surf mee op de grote Superbuurt-mediacampagne
Dit kunnen jouw team én jouw klanten winnen
Worden jullie Buurtsuper van het jaar 2024?

Actueel

Flavor Shop betrekt team bij elke aanwerving
"Kwaliteit in plaats van lage prijzen promoten"
UNIZO wil af van overdreven ontslagbescherming
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy