Amibiote: stokbrood goed voor de darmmicrobiota


Productnieuws

Dit brood bevat zeven plantaardige vezels: haverzemelen, gemicroniseerde tarwezemelen, pectine, tarwedextrine, johannesbroodpitmeel, havermout en inuline: deze zeven oplosbare en onoplosbare plantaardige vezels maken Amibiote tot bondgenoot van de darmmicrobiota. Dit is het geheel aan micro-organismen dat van nature aanwezig is in de darmen. De darmflora speelt een belangrijke rol bij de spijsvertering en immuniteit.

De granen werden geselecteerd door Joël Doré, onderzoeksdirecteur bij het Franse INRA (Institut National de Recherche Agronomique oftewel het Nationaal Instituut voor Agronomisch Onderzoek), vanwege hun voordelen voor de darmmicrobiota. Het vergde drie jaar onderzoek en een zeer rigoureuze selectie van plantaardige vezels om het recept voor Amibiote te verfijnen en af te werken.

 

Gerelateerde artikels

Mosselseizoen van start
Primeur: wijnfles gemaakt van papier
Japanse sojasauzen

Kikkoman

Japanse sojasauzen

1 min.

Actueel

Regels rond coronapremies zijn vastgesteld
Einde 2021 eerste zelfstandige Jumbo franchisewinkel
111 miljoen euro voor lastenverlaging lage lonen en werkgeversbijdragen
SuperMAG juni 2021

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy