Amibiote: stokbrood goed voor de darmmicrobiota


Productnieuws

Dit brood bevat zeven plantaardige vezels: haverzemelen, gemicroniseerde tarwezemelen, pectine, tarwedextrine, johannesbroodpitmeel, havermout en inuline: deze zeven oplosbare en onoplosbare plantaardige vezels maken Amibiote tot bondgenoot van de darmmicrobiota. Dit is het geheel aan micro-organismen dat van nature aanwezig is in de darmen. De darmflora speelt een belangrijke rol bij de spijsvertering en immuniteit.

De granen werden geselecteerd door Joël Doré, onderzoeksdirecteur bij het Franse INRA (Institut National de Recherche Agronomique oftewel het Nationaal Instituut voor Agronomisch Onderzoek), vanwege hun voordelen voor de darmmicrobiota. Het vergde drie jaar onderzoek en een zeer rigoureuze selectie van plantaardige vezels om het recept voor Amibiote te verfijnen en af te werken.

 

Gerelateerde artikels

Brood dat de zon doen schijnen
Thuisverbruik verse aardappelen: +8%
Restaurant Flavours

Lay's

Restaurant Flavours

1 min.

Actueel

De strijd om boodschappen zo snel mogelijk te leveren
Slecht jaar voor voedingsnijverheid
Flitsbezorging, de nieuwste on-demandtrend
cover-supermag-april-2021.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy