Alvo Zomergem

2 min.

Winkelopeningen

Alvo Zomergem, beter gekend als 'De Cado' en met 45 lentes de oudste supermarkt van Zomergem, steekt volledig in het nieuw. In amper tien dagen tijd kreeg het warenhuis een make-over.

De Cado wordt gerund door broer Steven (48) en zus Annick Hertsens (53). Het was Annick die de supermarkt in 1990 overnam, later kwam ook haar broer bij in de zaak. “We introduceren in Zomergem het nieuwe Alvo-concept: met meer aandacht voor verse producten. We willen een marktgevoel creëren en het gezellig maken. Winkelen moeten een beleving zijn, om van te genieten”, aldus Annick. 

“In tien dagen tijd is de bestaande inrichting volledig vervangen”, zegt Steven. “We zijn op zondagmiddag dicht gegaan en hebben de winkel volledig leeggehaald. Alleen de buitenmuren zijn blijven staan. Plafonds, elektriciteit, verlichting, wanden, rekken: echt àlles is vernieuwd. We investeren in de toekomst, want we zijn nog te jong om te stoppen.”

“Bij de start hier, twaalf jaar terug, deden we dat ook al door te investeren in zonnepanelen. Ons dak van 1.200 m² ligt vol. Daar plukken we nu de vruchten van want we voelen de energiecrisis minder omdat we voor een stuk zelfvoorzienend zijn. ”

Bron en foto: www.made-in.be/oost-vlaanderen

Gerelateerde artikels

2e OKay Direct in Lennik
Heropening SPAR Express Middelkerke
Nieuwe uitbaters voor Proxy Delhaize Noordzand

Actueel

De grote Lenteschoonmaak
Februari zonder supermarkt
Een boon voor de boon
cover-van-supermag-dec-2022-hr-zonder-paskruisen.jpg

Super
MAG 5

SuperMAG nr. 5
December 2022

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy