Albert Heijn Oostakker

2 min.

Winkelopeningen

Vorige week opende de deuren van Albert Heijn Oostakker. Het is een ruime winkel van 1700 m2 die goed is voor een 40-tal nieuwe jobs. Het is de 75e winkel voor Albert Heijn in België, de 5e winkel in Gent én de 5e winkel voor ondernemersfamilie Van Ende. 

“Er is niks mooier dan samen groeien met ondernemers,” vertelt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. “Ik was erbij in 2011 toen de familie Van Ende onze eerste winkel opende en ik ben er ontzettend trots op we vandaag samen het startschot geven aan nummer 75. We zijn op weg naar 100 winkels in Vlaanderen en de Brusselse rand. Dat familie Van Ende met ons blijft groeien en ondernemen, benadrukt het succes van onze bewezen formule.”

Ondernemers Marco, Nathalie en Sophie Van Ende: “Winkelen bij Albert Heijn is altijd een tikkeltje anders en dat aanbod brengt onze ondernemersfamilie tot leven in vijf winkels. Na Brasschaat, Stabroek, Sint-Niklaas en Rijkevorsel gaan we vandaag aan de slag in Oostakker. Een andere regio, maar een even sterk verhaal. Onze klanten gaan we verwennen met straffe prijzen, mooie producten en topservice. Op ons nieuwe team zijn we trouwens erg trots: we hebben het kunnen invullen met lokaal talent.”

Gerelateerde artikels

Proxy Delhaize Zwijndrecht
Spar Ruddervoorde

Winkelopening

Spar Ruddervoorde

2 min.
Delhaize Belsele

Winkelopening

Delhaize Belsele

2 min.

Actueel

Flavor Shop betrekt team bij elke aanwerving
"Kwaliteit in plaats van lage prijzen promoten"
UNIZO wil af van overdreven ontslagbescherming
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy