Albert Heijn Oostakker

2 min.

Winkelopeningen

Vorige week opende de deuren van Albert Heijn Oostakker. Het is een ruime winkel van 1700 m2 die goed is voor een 40-tal nieuwe jobs. Het is de 75e winkel voor Albert Heijn in België, de 5e winkel in Gent én de 5e winkel voor ondernemersfamilie Van Ende. 

“Er is niks mooier dan samen groeien met ondernemers,” vertelt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. “Ik was erbij in 2011 toen de familie Van Ende onze eerste winkel opende en ik ben er ontzettend trots op we vandaag samen het startschot geven aan nummer 75. We zijn op weg naar 100 winkels in Vlaanderen en de Brusselse rand. Dat familie Van Ende met ons blijft groeien en ondernemen, benadrukt het succes van onze bewezen formule.”

Ondernemers Marco, Nathalie en Sophie Van Ende: “Winkelen bij Albert Heijn is altijd een tikkeltje anders en dat aanbod brengt onze ondernemersfamilie tot leven in vijf winkels. Na Brasschaat, Stabroek, Sint-Niklaas en Rijkevorsel gaan we vandaag aan de slag in Oostakker. Een andere regio, maar een even sterk verhaal. Onze klanten gaan we verwennen met straffe prijzen, mooie producten en topservice. Op ons nieuwe team zijn we trouwens erg trots: we hebben het kunnen invullen met lokaal talent.”

Gerelateerde artikels

Vernieuwde Spar Lichtaart zet in op vers en lokaal winkelen
Carrefour Express Edegem
Carrefour pop-store Tomorrowland

Actueel

Heb jij je attenties en promopakket goed ontvangen?
Lokale telers in pop-upexpo van fotograaf Jimmy Kets
Beschuldigde, sta op!

Column Luc Ardies

Beschuldigde, sta op!

2 min.
cover-supermag-juni-2023-hr.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2023

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy