AH Vilvoorde en Merksem

3 min.

Winkelopeningen

Albert Heijn Merksem

Gisteren opende Albert Heijn Merksem haar deuren. Franchisenemer Pieter-Jan Vaes zet zijn schouders onder deze winkel die neerstrijkt in een nieuw pand op de Bredabaan. In de ruime winkel (1.400 m2) worden de troeven van Albert Heijn volop uitgespeeld: een mix van Hollandse prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service. Albert Heijn Merksem zet daarnaast ook sterk in op toegankelijkheid én lokale Antwerpse kwaliteitsproducten. De winkel is goed voor een 40-tal nieuwe jobs.

Albert Heijn Vilvoorde

Albert Heijn opende deze week nog een winkel aan het Broekplein in 4 Fonteinen in Vilvoorde. Burgemeester Hans Bonte kwam langs om de franchisenemers Mathieu en Gabriel Colpan te feliciteren met hun nieuwe winkel. “We zijn hier opgegroeid en het is met veel goesting en trots dat we deze sterke formule naar Vilvoorde brengen", vertelden ze. Albert Heijn Vilvoorde moet alleszins voor extra leven zorgen in een nieuwe, duurzame wijk die werd ontwikkeld door Matexi.

De winkels zijn nummer 62 en 32 voor Albert Heijn België. Het merk lijkt daarmee goed op koers te zitten naar haar doesltelling van 100 winkels in Vlaanderen en de Brusselse rand. Van de 63 winkels zijn er 38 in handen van 14 franchisenemers.  

Gerelateerde artikels

Proxy Delhaize Meulebeke
Albert Heijn Maldegem

64e AH in België

Albert Heijn Maldegem

2 min.
SPAR Express Linde-Peer

Actueel

Aldi experimenteert met winkel zonder kassa
Vier Vlaamse traditionele streekproducten erkend
Mondmaskers in werkplaats: nog altijd verplicht?
SuperMAG juni 2021

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy