Sial paris 2022 is het meest internationale foodevent ter wereld. Gourmand Pastries, dat zich focust op de productie en verkoop van diepvries viennoiserie voor de B2B-sector, brengt naar aanleiding van de beurs drie innovaties op de markt.
Gourmand Pastries pakt uit met zijn Superblend range, een combinatie van boter en margarine, waarmee een smeuïge botersmaak wordt nagestreefd én rekening gehouden met gezondheid. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van een minimum aan additieven. De Superblend croissant kan dan ook de boterachtige smaak van een echte croissant feilloos evenaren.
In de Pretzel Triangle worden diverse deegwaren gebruikt waardoor een smaak wordt gecreëerd die het midden houdt tussen die van een croissant en een pretzel. Deze viennoiserie kan diverse markten aanspreken. Het product kan namelijk in combinatie met hartige ingrediënten zoals kaas en ham tot een rijkgevulde sandwich omgedoopt worden, maar het kan ook op zichzelf een perfect tussendoortje zijn.
Gourmand Pastries heeft ten slotte ook haar productgamma met een vegan viennoiserie range uitgebreid. Dat bestaat nu uit vier producten: de croissant, het chocoladebroodje, de praliné croissant en de maple pecan koek. Gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten en gecertificeerde duurzame palmolie (RSPO).