3 innovaties

2 min.

Productnieuws

Sial paris 2022 is het meest internationale foodevent ter wereld. Gourmand Pastries, dat zich focust op de productie en verkoop van diepvries viennoiserie voor de B2B-sector, brengt naar aanleiding van de beurs drie innovaties op de markt. 

Gourmand Pastries pakt uit met zijn Superblend range, een combinatie van boter en margarine, waarmee een smeuïge botersmaak wordt nagestreefd én rekening gehouden met gezondheid. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van een minimum aan additieven. De Superblend croissant kan dan ook de boterachtige smaak van een echte croissant feilloos evenaren.

In de Pretzel Triangle worden diverse deegwaren gebruikt waardoor een smaak wordt gecreëerd die het midden houdt tussen die van een croissant en een pretzel. Deze viennoiserie kan diverse markten aanspreken. Het product kan namelijk in combinatie met hartige ingrediënten zoals kaas en ham tot een rijkgevulde sandwich omgedoopt worden, maar het kan ook op zichzelf een perfect tussendoortje zijn. 

Gourmand Pastries heeft ten slotte ook haar productgamma met een vegan viennoiserie range uitgebreid. Dat bestaat nu uit vier producten: de croissant, het chocoladebroodje, de praliné croissant en de maple pecan koek. Gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten en gecertificeerde duurzame palmolie (RSPO). 

Gerelateerde artikels

‘La Fille du Boucher’

Delhaize breidt plant-based gamma verder uit

‘La Fille du Boucher’

2 min.
Kiwibessen geteeld in België en Nederland
Vis van het Jaar: grijze garnaal

Actueel

Energiesteun voor bedrijven
Videovacature: Digital Lover
Jef Colruyt voorspelt bloed in retailsector
cover-supermag-juni-2022-hr-zonder-paskruisen.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2022

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy