2e OKay Direct in Lennik

2 min.

Winkelopeningen

OKay opent in Lennik, op de parking van de OKay-winkel, een tweede OKay Direct. In deze moderne ‘self service store’ kunnen klanten elke 24/7 boodschappen doen dankzij de technologie van Smart Technics, de innovatiehub binnen Colruyt Group.

OKay Direct opende bijna anderhalf jaar geleden voor het eerst zijn automatische deuren in centrum Gent. Het concept wordt nu gekopieerd naar de gemeente Lennik. Inwoners van Lennik konden al terecht bij OKay en krijgen er met dit pilootproject een extra 24/7-service bij.

Klanten krijgen toegang tot de winkel door de QR-code van hun Xtra-app of -kaart te scannen. Met die QR-code kunnen ze de deuren van de (koel)kasten openen om producten te nemen. Alle aankopen worden geregistreerd op basis van productdetectie in de rekken. Door de QR-code aan de kassa opnieuw in te scannen wordt de eindafrekening gemaakt en kunnen ze elektronisch betalen voor ze winkel verlaten. 

Klanten vinden in de OKay Direct een kleiner aanbod dan in de naburige OKay-winkel. Op een oppervlakte van 21 m² zijn zo’n 200 producten beschikbaar. De focus ligt op verse producten, zoals groenten en fruit, broodjes en koeken, kant-en-klare maaltijden, sushi, vis, vlees en charcuterie. Daarnaast zal er ook een beperkte selectie dranken en droge voeding in de schappen staan. Klanten vinden er zowel gekende A-merken als het huismerk Boni. De OKay Direct zal bevoorraad worden door de winkelmedewerkers van OKay Lennik.

Gerelateerde artikels

Albert Heijn Diest

Winkelopening

Albert Heijn Diest

2 min.
Spar Linkeroever

Winkelopening

Spar Linkeroever

2 min.
Carrefour Express A'pen Harmonie en Carrefour Market Zeveneken

Actueel

“Moeten op meer aanbodgedreven manier naar arbeidsmarkt kijken”
Frankrijk wil krimpflatie aanpakken
Sleutel mee aan de workforce managementtool van BookU
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy