Spar Koksijde-Bad vernieuwd

Nieuws Winkelopeningen

Op donderdag 9 februari heropende de Spar-winkel op het Guido Gezelleplein 4 in Koksijde-Bad na enkele dagen van verbouwingswerken.

De broers Sébastien en Baptiste namen op 1 december de winkel over van hun vader Daniel, die de zaak tien jaar heeft uitgebaat samen met een vennoot. Baptiste: “Ikzelf ben boekhouder van opleiding, terwijl mijn broer Sébastien al enkele jaren een wijnhandel heeft en graag in de keuken staat. Dat zorgt ervoor dat we een complementair duo vormen om onze winkel te runnen. Chef-beenhouwer Rik heeft de leiding over onze eigen beenhouwerij.”
De winkel ligt in het centrum van Koksijde-Bad, vlak bij de zee, de tramhalte en de winkelstraat Zeelaan. Vanaf nu is de winkel iets vroeger open, om 7.30 u. Klanten kunnen er het hele jaar door op zondagmiddag terecht. “In onze buurt zijn er veel appartementen met ‘tweedeverblijvers’, die in het seizoen vaak hun boodschappen bij ons doen. Maar we hopen ook de lokale bevolking in onze winkel te ontmoeten.” Spar Koksijde-Bad werkt ook samen met Sociaal Huis Koksijde, een organisatie die drie keer per week de voedseloverschotten komt ophalen.
Nieuwe bakkerij
De winkel sloot gedurende 3 dagen voor verbouwingswerken. “Vooral onze vernieuwde bakkerij springt in het oog”, vertelt Baptiste. “Voortaan bakken we zelf af, klanten die binnenkomen zullen meteen de lekkere geur van vers brood ruiken. Verder voorzien we ook meer ruimte voor verse producten. We installeerden bijvoorbeeld een koelkast speciaal voor allerlei tapas. Ook ons assortiment huisbereide gerechten hebben we uitgebreid.” De winkel heeft een verkoopoppervlakte van net geen 1.000 vierkante meter en biedt een heel ruim assortiment producten in alle afdelingen. Er gaan een 18-tal mensen aan de slag. De nieuwe gevel draagt het vernieuwde Spar-logo van Colruyt Group.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1599)

Gratis energie-audit!

Nieuws

Buurtsupers in Tremelo en Rotselaar kunnen nu een gratis energie-audit aanvragen. Dankzij de steun van de gemeente en intercommunale Interleuven kan Zero Emissies Solutions een gratis energie-audit aanbieden. Interesse? Vraag je audit meteen aan, de plaatsten zijn beperkt!
Lees meer ››

Organiseer een opruimactie!

Nieuws

Dit najaar organiseren we opnieuw onze zwerfvuil-opruimacties. We zoeken in kader van deze acties nog enkele buurtsupers die een zogenaamde ‘piloot-actie’ willen mee organiseren. Stel je nu kandidaat!
Lees meer ››