Nieuws ›› Alle nieuwsartikels (585)

Product van het Jaar België 2017

Nieuws

Tijdens de uitreikingsceremonie van 'Gekozen Product van het Jaar 2017', die plaatsvond op 14 februari, werden de prijzen voor de beste productinnovatie uitgereikt. Een panel van 5.000 Belgische consumenten koos 32 innovatieve producten als beste in hun categorie, en dit volgens de criteria 'waargenomen innovatie, aantrekkelijkheid en aankoopintentie'.
Lees meer ››

Natural branding maakt aparte verpakking voor bio overbodig

Nieuws

Delhaize stelt het biolabel via natural branding voor, waardoor een aparte verpakking voor een groot deel van de biogroenten en -fruit binnenkort niet meer hoeft. Het biolabel via natural branding wordt rechtstreeks op het product aangebracht. Dankzij deze eenvoudige maar doeltreffende methode is er jaarlijks 13 ton minder verpakkingsmateriaal nodig.
Lees meer ››

Evenementen ›› Alle evenementen (5)

Niet te missen! Date Night in Gent met Stef Seynaeve

Volgende week donderdag 26 januari vindt in Gent (Zebrastraat) 'Date Night' plaats, een leuke en directe manier om te netwerken en nieuwe ideeën op te doen. 'Date Night' is een gezamenlijk initiatief van UNIZO en Buurtsuper.be. Eén van de sprekers die u moet gehoord hebben is Stef Seynaeve.
Lees meer ››

Dit was Dag van de Klant 2016

De Dag van de Klant, die plaatsvond zaterdag 24 september jongstleden, was andermaal een schot in de roos. Enthousiasme bij de winkeliers en veel blije klanten. Ontdek hieronder de Dag van de Klant in feiten en cijfers, en daarbovenop ook in een enkele indrukken van de buurtsuper-klant. Buurtsupe...
Lees meer ››