Nieuws ›› Alle nieuwsartikels (879)

Buurtsupermarkten lokken klanten bij discountwinkels weg

Nieuws

Goed nieuws en dikke pluim voor buurtsupermarkten. Uit onderzoek blijkt dat buurtsupermarkten meer klanten over de winkelvloer krijgen, en dat ten koste van de grootwarenhuizen en discountwinkels. De grote troeven zijn de kwaliteit en het persoonlijke contact", licht Buurtsuper.be-directeur Luc Ardies toe in Het Laatste Nieuws.
Lees meer ››

Evenementen ›› Alle evenementen (6)

Met Buurtsuper.be naar China

Naast de belangenverdediging organiseert Buurtsuper.be regelmatig events en studiereizen met als doel haar leden te inspireren. Van 12 tot 18 november trekt Buurtsuper.be samen met 40 enthousiaste leden op inspiratietour naar China.
Lees meer ››

520.000 attenties voor het Weekend van de (Buurtsuper)Klant

Buurtsuper.be is in volle voorbereiding van het Weekend van de Klant, op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. We zijn blij te mogen vermelden dat we via duizend zelfstandige supermarkten maar liefst 520.000 attenties – een pakje heerlijke Napoleon-bonbons zullen verdelen.
Lees meer ››

Winkelbeleving centraal tijdens eerste Buurtsuperfeest

De eerste editie van het Buurtsuperfeest was de naam feest meer dan waardig. Bij Videohouse in Vilvoorde verzamelden tweehonderd zaakvoerders van een buurtsuper en hun personeelsleden. Genietend van street food, lekkere drankjes en een energiek percussie-intermezzo, maakten de genodigden graag ge...
Lees meer ››