Nieuws ›› Alle nieuwsartikels (1648)

De belangrijkste verkiezing moet nog komen …

Nieuws

De verkiezingen zijn nog niet voorbij! 125.000 bezoekers zullen in september op www.superbuurt.be uitgenodigd worden om op hun favoriete Super Team te stemmen. Bestel nu uw deelnamepakket voor deze verkiezing bij uw commerciële groepering. Denk er aan om meteen ook de attenties voor het ‘Weekend van de Klant’ te bestellen.
Lees meer ››

Super Team: Alvo Superpost Boom

Nieuws

Tijdens onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ werden vorig najaar zes Super Teams verkozen, één per enseigne. De winnaars worden tijdens het Buurtsuperfeest in de bloemetjes gezet. Een van winnaars is Alvo Superpost Boom.
Lees meer ››

Super Team: Albert Heijn Wemmel

Nieuws

Tijdens onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ werden vorig najaar zes Super Teams verkozen, één per enseigne. De winnaars worden tijdens het Buurtsuperfeest in de bloemetjes gezet. Een van winnaars is Albert Heijn Wemmel.
Lees meer ››

Evenementen ›› Alle evenementen (12)

Buurtsuperfeest 2019

Geniet samen met uw collega's en Buurtsuper.be van dit jaarlijkse feest! Wij voorzien een lekkere barbecue met vers Flandria groentebuffet en vlees en kaas 'Van bij Ons'. We zetten ook de Super Teams, de Groentevakman, de Mooiste Kaastoog en de Mooiste Vleestoog van 2019 in de bloemetjes.
Lees meer ›› Schrijf je in ››