Nieuws ›› Alle nieuwsartikels (2317)

Week van de bij

Nieuws

Van 31 mei tem 7 juni is het 'Week van de bij'. Ook Meli, Belgisch marktleider op de honingmarkt, steunt dit initiatief en geeft tips om de bijen te beschermen en zo te blijven genieten van hun heerlijke honing.
Lees meer ››

Groentevakman: paprika's

Nieuws

Volgens de Groentevakman van LAVA zorgt het zonnige weer momenteel voor een mooi aanbod van paprika's. Op de klok zien we ruime aantallen paprika, vooral rood en geel zijn goed vertegenwoordigd. Geel is op dit moment het voordeligst in prijs.
Lees meer ››

Steeds meer hoeveproducten in buurtsuper

Nieuws

We vroegen aan VLAM om eens te onderzoeken in welke mate de consument het aanbod van lokale hoeveproducten in de buurtsuper apprecieert. Het resultaat? Drie op vier consumenten vindt dit ronduit een goede zaak. De bevraagde consumenten geven ook enkele tips voor buurtsupers.
Lees meer ››

Boost voor versbeleving

Nieuws

Ondernemers Michiel Masschelein en Annelies Himpens zochten naar vernieuwing in hun Carrefour Express in Rekkem. In samenwerking met Croustico lanceerden ze een broodjesconcept, gekneed naar hun winkel, de ‘Croustico Sandwich Corner’.
Lees meer ››

Technische werkloosheid verlengd

Nieuws

Vakbonden en werk­gevers zijn het in de Groep van 10 eens geraakt over een verlenging van de steunmaatregelen voor bedrijven om de coronacrisis te overbruggen van 30 juni tot 31 augustus. Het gaat dan onder meer om een voortzetting van de tijdelijke werkloosheid en de ­regeling voor ouderschapsverlof.
Lees meer ››