Collect&Go opent nieuw distributiecentrum in Londerzeel


Vier keer zo groot als het huidige distributiecentrum (e-DC) in Zaventem 

Het nieuwe distributiecentrum komt er ter vervanging van het huidige e-DC in Zaventem, waar de boodschappen samengesteld en opgehaald worden voor klanten van Collect&Go. Dit gaat over de bestellingen die niet in de winkels zelf worden samengesteld. Tom Deprater, Divisiemanager van Collect&Go geeft aan: “We botsen vandaag tegen de grenzen van het rondhaalcentrum in Zaventem. Omdat we blijven groeien met Collect&Go en we in Zaventem niet meer kunnen uitbreiden, zijn we op zoek gegaan naar een grotere locatie”. 

De nieuwe werkplek is nu gevonden. Externe partner WDP (Warehouses De Pauw) bouwt een nieuw rondhaalcentrum aan de Weversstraat 27-29 in Londerzeel, en Colruyt Group zal het pand huren. De site ligt vlak bij de afrit van de A12, waardoor het makkelijk bereikbaar zal zijn. Bovendien zal het nieuwe rondhaalcentrum maar liefst vier keer groter zijn dan het huidige, met een oppervlakte van 18.000 m. Die nieuwe site zal ook meer comfort bieden aan de medewerkers en alles in huis hebben om de verdere groei van de e-commerce activiteiten helpen op te vangen.

Logistieke groei in België 

De concrete verhuis naar Londerzeel is ten vroegste voorzien in het najaar van 2021. In tussentijd blijven de activiteiten ongewijzigd verder lopen in Zaventem. Collect&Go heeft ook nog een tweede rondhaalcentrum in Erpe-Mere waar de capaciteit verder kan uitgebreid worden. Ook blijft de online boodschappendienst verder inzetten op verhoging van de rondhaalcapaciteit in de winkels. 

Gerelateerde artikels

Infosessie: harmonisering PC's en nieuwe franchisewet
Diversiteit in de rekken én in de kantine
Delhaize Belsele

Winkelopening

Delhaize Belsele

2 min.

Actueel

Infosessie: harmonisering PC's en nieuwe franchisewet
Diversiteit in de rekken én in de kantine
Delhaize Belsele

Winkelopening

Delhaize Belsele

2 min.
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy