Met deze twee nieuwe smaakmakers van Lima halen jouw klanten een vleugje Japan in hun keuken naar boven: Mikawa Mirin rijstwijn voor een volle zoete smaak en ongepasteuriseerde Linzenmiso als zoutvervanger.
Mikawa mirin
Fan van vis, vlees of een lekker wokgerechtje met tofu en knapperige groenten? Dan verdient de nieuwe traditionele rijstwijn van Lima zeker een plaatsje in jouw keuken. Door de langzame brouwmethode en lange fermentatieduur is de zoete ondertoon ook perfect geschikt voor een smaakvol dessert.
Deze Mirin heeft zijn hoge kwaliteitslabel te danken aan het frisse en zachte water van de Yahagi-rivier in de Mikawa-regio.
- Biologische Japanse ingrediënten
- Traditionele productiemethoden: langzaam gebrouwen en natuurlijke fermentatie van één jaar
- Afkomstig uit Mikawa-regio in Japan
- Gecertificeerd glutenvrij
- Bevat geen toegevoegde suikers, sodium of zout
Ongepastauriseerde linzenmise
Maak wat plaats vrij in jouw keukenkast om deze gefermenteerde miso op basis van bruine linzen te verwelkomen. Deze proteïnerijke smaakmaker versterkt elk gerecht als zoutvervanger, maar geeft ook een maximale smaak aan soep, pastagerechten, sauzen, groene groenten, marinades én zelfs ook vinaigrettes… de mogelijkheden zijn eindeloos!
- 100% plantaardig
- Rijk aan proteïne, eiwitten en vezels
- Gecertificeerd glutenvrij
- Van biologische teelt
- Ongepasteuriseerd