IJsboerke lanceert vijf plantaardige ijsjes

2 min.

Productnieuws

Met een nostalgische knipoog heeft IJsboerke gekozen om enkele van de klassiekers in een plantaardig jasje te steken. Maar voor de liefhebbers van verrassende combinaties werden ook twee gloednieuwe smaken aan het plantaardig rijtje toegevoegd: Vanilla Cookie en Caramel Brownie. 

IJsboerke opteerde om de veldboon proteïne te gebruiken als plantaardig ingrediënt voor de Icy Vegan range. Enerzijds heeft het ingrediënt als voordeel dat de smeuïge, volle textuur waar IJsboerke voor gekend staat, geëvenaard wordt. Anderzijds speelde ook duurzaamheid en milieuvriendelijkheid een belangrijke rol in de keuze voor de veldboon proteïne, daar deze veldboon proteïne uit Europa afkomstig is. 

IJsboerke koos er voor om enkele van de klassiekers in een plantaardig jasje te steken. De Icy Vegan Cornet Brésilienne, de Icy Vegan Frisko Noisella en ook het plantaardig alternatief op de klassieke bak vanille roomijs mocht niet ontbreken. Voor de liefhebbers van verrassende combinaties werden ook twee nieuwe smaken aan het plantaardig rijtje toegevoegd: Vanilla Cookie en Caramel Brownie. Twee nieuwe smaken zijn beschikbaar in 460ml pints. 

Gerelateerde artikels

Butterfly gazpacho

Culinaire reis naar Andalusië

Butterfly gazpacho

1 min.
Nieuw: True Gum Mango en True Mints Peach
Albert Heijn en Jeroen Meus hebben de smaak te pakken

Actueel

Bijverdienen wordt blijverdienen
Jumbo Rijkevorsel steunt 11 lokale verenigingen
Butterfly gazpacho

Culinaire reis naar Andalusië

Butterfly gazpacho

1 min.
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy