Met een nostalgische knipoog heeft IJsboerke gekozen om enkele van de klassiekers in een plantaardig jasje te steken. Maar voor de liefhebbers van verrassende combinaties werden ook twee gloednieuwe smaken aan het plantaardig rijtje toegevoegd: Vanilla Cookie en Caramel Brownie.
IJsboerke opteerde om de veldboon proteïne te gebruiken als plantaardig ingrediënt voor de Icy Vegan range. Enerzijds heeft het ingrediënt als voordeel dat de smeuïge, volle textuur waar IJsboerke voor gekend staat, geëvenaard wordt. Anderzijds speelde ook duurzaamheid en milieuvriendelijkheid een belangrijke rol in de keuze voor de veldboon proteïne, daar deze veldboon proteïne uit Europa afkomstig is.
IJsboerke koos er voor om enkele van de klassiekers in een plantaardig jasje te steken. De Icy Vegan Cornet Brésilienne, de Icy Vegan Frisko Noisella en ook het plantaardig alternatief op de klassieke bak vanille roomijs mocht niet ontbreken. Voor de liefhebbers van verrassende combinaties werden ook twee nieuwe smaken aan het plantaardig rijtje toegevoegd: Vanilla Cookie en Caramel Brownie. Twee nieuwe smaken zijn beschikbaar in 460ml pints.