Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023

3 min.

Events
Speciaalzaak

Beleef een culinair avontuur op de grootste versbeurs van Nederland op 2 en 3 oktober in Expo Houten!

De Vakbeurs Foodspecialiteiten, die plaatsvindt op maandag 2 en dinsdag 3 oktober, heeft in de loop der tijd een transformatie ondergaan. Hoewel het ooit begon als een kaasbeurs, weten steeds meer professionals uit verschillende branches zoals slagers, AGF-ondernemers, bakkers en specialistische horeca hun weg naar deze vakbeurs te vinden. Dit jaar is er zelfs een directe samenwerking met de AGF-branche. 

Deze ontwikkeling past perfect bij de ambitie van de organisatie van de Vakbeurs Foodspecialiteiten om dé vakbeurs te worden voor alle versdisciplines. Hierdoor is het de enige beurs in Nederland die zich specifiek richt op alle versbranches.

Op de beursvloer vind je een overvloed aan heerlijke producten voor jouw Foodspecialiteitenwinkel. Maar ook andere producten en diensten zijn vertegenwoordigd, waardoor je je onderneming compleet kunt maken. Kortom, als professional in de foodbranche mag je de Vakbeurs Foodspecialiteiten niet missen. Kom langs en ontdek zelf wat deze veelzijdige beurs te bieden heeft voor jouw bedrijf.

Praktisch

Inspirerend versplein
Ontdek de culinaire mogelijkheden op het versplein tijdens de beurs, in samenwerking met Rational. Laat je inspireren door de overheerlijke bereide producten, met behulp van de geavanceerde apparatuur van Rational. Het versplein biedt bezoekers een unieke kans om hun smaakpapillen te verwennen en nieuwe ideeën op te doen voor hun eigen keuken.

Nederlands Nationaal Kaaskeur Concours 
Ontdek de spannende wereld van kaaskeuringen op de Vakbeurs Foodspecialiteiten! De Nationale Kaaskeuring, biedt professionals en liefhebbers de mogelijkheid om hun kaaskennis te testen. Door anoniem deel te nemen aan de keuring van binnenlandse kazen, kunnen kaasliefhebbers hun smaakpapillen uitdagen en meer leren over deze geliefde zuivelproducten. Voor meer informatie, bezoek www.nnkc.nl.

Ontdek het Marktplein
Het marktplein is een essentieel en onmisbaar onderdeel geworden van de Vakbeurs Foodspecialiteiten. Elk jaar wordt het marktplein in hal 1 gevuld met interessante start-ups en niche producten die je als bezoeker kunt ontdekken. Dit jaar belooft het marktplein weer een bron van inspiratie te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in vernieuwende produceten en bijzondere smaken.

Belang van noviteiten voor bezoekers
Voor bezoekers is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun branche. Door naar de vakbeurs te gaan en de noviteitenstand te bezoeken, kunnen zij zich verzekeren dat ze geen belangrijke innovaties missen.

Op maandag 2 oktober om 19.00 uur zal de uitreiking van de 'Beste Noviteit 2023' plaatsvinden. Een professionele jury zal bepalen welke noviteiten als beste wordt gekozen. Deze prijs wordt gezien als een erkenning voor het harde werk en de creativiteit die bedrijven in hun nieuwe producten hebben gestoken.

Maak indruk met jouw kerstpakket!
Of je nu een kleine of grote foodspecialiteitenwinkel hebt, de competitie 'Mooiste Kerstpakket 2023' biedt iedereen de kans om zich te onderscheiden en indruk te maken op bezoekers en exposanten van de vakbeurs. Laat zien dat je oog hebt voor detail, creativiteit en persoonlijke touch. Op de beursvloer zal een grote presentatie kerstpakketten te zien zijn. 

Dus waar wacht je nog op? Stuur vandaag nog een e-mail naar info@foodspecialiteiten.nl en ontvang meer informatie over hoe jij kunt deelnemen aan deze competitie. Wie weet gaat jouw bedrijf er dit jaar vandoor met de titel 'Mooiste Kerstpakket 2023'!

Inschrijven

Inschrijven

Bestel nu je gratis tickets op www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl en verzeker jezelf van een onvergetelijke ervaring vol culinaire hoogstandjes. 

Timing: maandag 2 en dinsdag 3 oktober van 13.00 tot 22.00 uur.

Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten

Bestel je gratis tickets

Gerelateerde artikels

Inspiratietrip Metropoolregio Rijn-Ruhr
Nieuw kiwibesseizoen

Coöperatie Hoogstraten

Nieuw kiwibesseizoen

2 min.
Lokale producenten: wie zijn ze en waar vind je ze?

Actueel

Heb jij je attenties en promopakket goed ontvangen?
Lokale telers in pop-upexpo van fotograaf Jimmy Kets
Beschuldigde, sta op!

Column Luc Ardies

Beschuldigde, sta op!

2 min.
cover-supermag-juni-2023-hr.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2023

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy