Live sessie met Steven van Belleghem

2 min.

Events

Maandag 31 januari geeft de internationale keynote spreker en vijf keer bestseller Steven van Belleghem een (online) live sessie voor onze leden.

Hij geeft ons zijn visie op de impact van digitalisering. Steven gelooft in de combinatie van nieuwe technologieën, gezond verstand, sociale verantwoordelijkheid én een empathische menselijke aanpak om de klantenharten te winnen. Kortom, troeven die de buurtsuper als geen ander kan uitspelen.

Wil jij de live sessie mee volgen én vragen stellen? Mail dan meteen naar aurelie.camps@buurtsuper.be om je aan te melden. We bezorgen je tijdig een mail met alle praktische informatie en een link om de sessie te volgen. 

Praktisch

Hoe werkt het? Ben je tijdig ingeschreven, dan ontvang je enkele dagen op voorhand een link via dewelke je de live sessie kan volgen én via chat je vragen kan stellen. 

Wanneer? Maandag 31 januari 2022, we starten om 16u00

Kost? Gratis! Inschrijven is wel verplicht. 

Hoe inschrijven? Mail naar aurelie.camps@buurtsuper.be

Met ons begeleidingsproject inspireren we buurtsupers over hun rol als ‘lokale anker’ en het belang van sociale media daarbij.

Luc Ardies, Buurtsuper.be

Social media jaartraject

Deze live sessie is ook de kick-off van ons nieuwe 'social media jaartraject', waarmee we een vijftigtal buurtsupers een jaar lang persoonlijk begeleiden in hun social media beleid. Ze krijgen wekelijks een kant-en-klare post over een actueel thema of die de troeven van de buurtsuper op een leuke wijze in de verf zet. Dat kunnen korte video’s, opvallende beelden of wedstrijden zijn.

Deelnemers aan het traject kunnen ook boeiende webinars volgen én onze social media manager Hestia staat uiteraard klaar om een antwoord te bieden op al hun vragen over sociale media. 

Ben jij ook overtuigd van de meerwaarde van social media, maar ontbreekt het je aan tijd en inspiratie om goeie content te maken? Schrijf je dan razendsnel in voor dit jaartraject en mis geen enkele post of tip van Hestia! 

Eindelijk professionele content voor jouw social media

Eindelijk professionele content voor jouw social media

Kan jij ook professionele hulp gebruiken in jouw social media beleid?

Neem dan asap contact op met onze digital marketeer, Hestia Perkisas via hestia.perkisas@buurtsuper.be en schrijf je nog in voor ons nieuwe 'social media jaartraject'. 

Wist je dat we - dankzij een subsidiebudget - dit jaartraject kunnen aanbieden voor slechts € 630. Een kostprijs die veel lager is dan de marktconforme tarieven van de gespecialiseerde communicatiebureaus! 

Mail Hestia

Gerelateerde artikels

Bezoek Kaaswinkel Schockaert & 50+ klanten
Welkom op ISM Keulen

30/01/22 – 2/2/22

Welkom op ISM Keulen

2 min.

Actueel

Nieuwe Carrefour Express in Evere en Sint-Pieters-Woluwe
Chaudfontaine helpt Chaudfontaine
Buurtsuper.be over de verkoop van Superpost (Alvo) aan Jumbo
cover.jpg

Super
MAG 5

SuperMAG nr. 5
December 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy