Een erkenning van 30 jaar vakmanschap


Over de ontstaansgeschiedenis van het kwaliteitslabel schrijft Het Laatste Nieuws.
"Het FAVV heeft kaasrijping altijd met argusogen bekeken. Zo had het agentschap twijfels over de hygiënische voorwaarden tijdens het proces. Speciaal voor dit label heeft buurtsuper.be dan ook gevarenanalyses laten uitvoeren op een aantal kazen. Op basis daarvan werd een plan opgesteld dat ervoor moet zorgen dat de kaasspecialist zijn kazen kan rijpen zonder hygiënerisico's. Het plan werd goedgekeurd door het wetenschappelijk comité van het FAVV. Het label en de extra voorwaarden worden om de drie jaar door Quality Control gecontroleerd en gevalideerd. Het nieuwe kwaliteitslabel is een initiatief van Buurtsuper.be, een organisatie van Unizo die zelfstandige voedingswinkels wil promoten, en Quality Control. (BMK)"

Gerelateerde artikels

Frankrijk wil krimpflatie aanpakken
Sleutel mee aan de workforce managementtool van bookU
Vanaf 2025 verplichting om zonnepanelen te plaatsen

Actueel

Frankrijk wil krimpflatie aanpakken
Sleutel mee aan de workforce managementtool van bookU
Vanaf 2025 verplichting om zonnepanelen te plaatsen
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy