Délichoc in Kuifje Limited Edition

De Délichoc is niet zomaar een lekker koekje, het is de ultieme verleider. Hij is ontelbare keren gekopieerd, maar het origineel smaakt altijd beter dan de kopie. Zijn geheim zit in het recept. Het koekjesdeeg is perfect bros maar toch stevig genoeg om de stevige plak chocolade te dragen. In het deeg zijn suikerkristallen ingesmolten, wat voor een heerlijke beet zorgt wanneer je je tanden in dit koekje zet. Het tablet chocolade op het deeg is natuurlijk de kers op de taart. Fijne Belgische kwaliteit! In 2011 is het opnieuw een Kuifjejaar, twee jaar na de feestelijke opening van het schitterende Hergémuseum in Louvain-la-Neuve.

Aanbevolen verkoopprijs: 6,49 euro, 450 g Délichoc melk (3 x 150 g)

shoe-box-tintin_sticker_HR
Laatst bewerkt: 10-12-10
terug naar overzicht


Er zit geld verstopt in uw supermarkt

Energiebenchmark


Tweede werkjaar van het Peterschapsproject ingeleid

Inspiratie avond: recepten voor succesvolle klantvriendelijkheid

De inspiratie avond op maandag 23 juni in Antwerpen was met 190 inschrijvingen een groot succes! "Hoe word ik een 4-sterren winkelier?" was het centrale thema. Op het programma stonden testimonials van zowel de experten als deelnemers van het peterschapsproject, een rondetafel gesprek met gasten uit het publiek, een uiteenzetting over 'Customer Delight Management' van gastspreker Jean-Pierre Thomassen en de voorstelling van het tweede werkjaar van het peterschapsproject. Dat jaar zal in september/oktober starten met als rode draad 'Customer Delight'.

Bekijk HIER de foto's van dit event

Wens je meer informatie te krijgen over het peterschapsproject? Stuur dan een vrijblijvende mail naar chiel.sterckx@unizo.be

e-mailadres
persoonlijke code
nog niet geregistreerd / bijkomende registratie?
paswoord vergeten?

  Gratis Autocontrolegids
  Gratis begeleiding voedselveiligheid
  Super Magazine
  Adviesvragen
  Super Mail
  Subsidies opleidingen
  Belangenbehartiging
  Juridisch advies franchising

  Meest actuele loonbarema's
  Arbeidswetgeving
  CAO's