CROUSTICO. Jouw winkel. Jouw verhaal.

Het recept van Croustico reikt véél verder dan versgebakken brood. Om ervoor te zorgen dat je winkel klanten blijft aantrekken, serveren zij niets minder dan perfectie. Daarom bieden ze jou een duurzame 360° service. Met dezelfde knappe handen waarmee zij ons deeg kneden, vertellen ze jouw instore verhaal: stap na stap.

STAP 1

Helemaal op maat.
Elke winkel is uniek. Daarom geloven we in een persoonlijke set up, compleet met een aanbod afgestemd op jouw specifieke noden. Samen bepalen we jouw persoonlijke situatie, en maken we een profiel op van je bakkerijafdeling. En om je business helemaal te boosten, kleden we je winkel aan met sfeervolle POS-materialen en aantrekkelijke verpakkingen.

STAP 2

Toegewijde coach.
Coaching van je collega’s is dé sleutel als je start. Wij geven je werknemers de nodige baklessen, zodat ze binnen de kortste keren hun ovens moeiteloos bedienen. Handig én gemakkelijk.

STAP 3

Onze deur staat altijd open.
Follow-up en ondersteuning zijn de twee belangrijkste ingrediënten om je bakkerijafdeling er écht te doen uitspringen van smaak. Onze toegewijde winkelgidsen en coaches zijn altijd maar één telefoontje verwijderd van een optimaal advies om je winkel te verbeteren.