Voormalige Tecno-winkel in Rijmenam wordt Carrefour Express


De opening kadert in het overname-akkoord van meerdere Tecno-winkels dat in januari 2017 met Carrefour afgesloten werd. Zoals alle Carrefour Express-winkels stemt deze compleet vernieuwde winkel (met een winkeloppervlakte van meer dan 190 m²) zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de klanten uit de buurt. De winkel is georganiseerd in functie van de “consumptiemomenten” van de klant. Zo vindt men bijvoorbeeld alles voor een volwaardig ontbijt bij elkaar. Het accent ligt op gezonde en verse voeding met een fruitpers, groenten en fruit, slaatjes…

Zoals in alle Express-winkels vindt men in de nieuwe Express uiteraard ook een basisassortiment voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast stelt de buurtwinkel ook verschillende faciliteiten voor zoals een fruitpers, gebraden kip aan het spit, koffie corner, de verkoop van iTunes & telefoonkaarten, kaartjes van De Lijn. Express Rijmenam: ook open op zondag. De winkel heeft een winkeloppervlakte van meer dan 190 m² en zal uitgebaat worden door de jonge zelfstandige ondernemers Benjamin Petzel en Yana Smedts.

De ruime openingsuren, van maandag tot zaterdag en op zon- en feestdagen van 7 tot 20 uur zijn extra troeven van deze buurtwinkel. Dinsdag is de sluitingsdag.

Gerelateerde artikels

Netwerkavond speciaalzaken bij Duroc d'Olives
“We staan voor een copernicaanse revolutie”
Stap voor stap naar meer plantaardige voeding met halfhalf

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Duroc d'Olives
“We staan voor een copernicaanse revolutie”
Stap voor stap naar meer plantaardige voeding met halfhalf
cover-van-supermag-feb2024-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy