Vacature: Dossierbeheerder Sociaal Fonds n°201

Nieuws

Het Sociaal Fonds n° 201 is er om de bestaanszekerheid van de bedienden in de zelfstandige kleinhandel te garanderen. Het zoekt een nieuwe dossierbeheerder.

Het Sociaal Fonds n° 201 is er om de bestaanszekerheid van de bedienden in de zelfstandige kleinhandel te garanderen. Concreet betekent dit dat je bij ons terecht kan voor het aanvragen van premies, zowel voor de werkgevers als voor de werknemers binnen deze sector. Zo zijn er dus bijvoorbeeld premies voor werkgevers die werknemers uit de zogenaamde risicogroepen aanwerven, maar er zijn ook premies voor werknemers die gebruik willen maken van kinderopvang. Enzovoort.

Ben jij onze nieuwe Dossierbeheerder Sociaal Fonds n° 201 te Brussel? Dan sta jij volledig zelfstandig in voor het gehele administratieve beheer van de aanvragen, alsook voor de samenstelling en de opvolging van alle dossiers, en dit van A tot Z. Daarnaast behandel je alle briefwisseling, alsook de telefonische oproepen die het Sociaal Fonds n° 201 ontvangt. En uiteraard zorg je steeds voor de meest accurate informatie door een constante opvolging van de wetgeving.

Kan jij je hierin vinden?

  • Ben jij een administratieve duizendpoot?
  • Bijt je je graag vast in dossiers en zeggen je vrienden wel eens dat je een ‘pietje precies’ bent?
  • Beschik je over een vlotte babbel en sterke organisatorische vaardigheden?
  • Bezit je een Bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring?
  • En ben je zowel in staat om zelfstandig als in teamverband te werken?

Dan ben jij misschien wel wie wij zoeken.

... Alles aangevinkt? Solliciteer hier

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1297)

Week van het Konijn

Nieuws Productnieuws

In overleg met de slachthuizen Lonki en Van Assche én met de steun van alle schakels van de konijnensector, organiseert VLAM van 30 januari t.e.m. 06 februari 2019 de derde editie van de “Week van het Konijn”.
Lees meer ››

Volg Buurtsuper.be via facebook

Nieuws

Op de Facebookpagina van Buurtsuper.be vind je dagelijks inspirerende berichten, actueel nieuws en boeiende reportages. Volg ons dus zeker indien je op de hoogte wil blijven van het meest relevante nieuws uit de food retail.
Lees meer ››