Super Teams 2019 (Lambrechts)


Tijdens de imagocampagne 'Samen bouwen aan een superbuurt' stemden dit najaar 6.000 klanten via de website www.superbuurt.be op hun favoriete buurtsuper. De buurtsupers met de meeste stemmen (een per enseigne) worden bekroond tot 'Super Team 2019'. Met deze verkiezing wil Buurtsuper.be de meerwaarde van geëngageerd winkelpersoneel onder de aandacht brengen.

Dikke proficiat voor het team van Spar Express Herne!

En een eervolle vermelding voor Spar Express La Forge Oteppe (tweede plaats) en Mieke's Superetje en Spar Express Lokeren (gedeelde derde plaats).

De medewerkers van het Super Team van Spar Express Herne ontvangen volgend jaar op het jaarlijkse Buurtsuperfeest een Bongo Bon en een mooie groepsfoto met vermelding ‘Super Team 2019’ om in de buurtsuper op te hangen.


Super Team Spar Express Herne: "Eén voor allen, allen voor één"

Het team van Spar Express Herne mag zich terecht een van de zes Super Teams van 2019 noemen. “We staan steeds ten dienste van onze klanten mét de glimlach, ongeacht het werk dat nog wacht. Want onze leuze is: klant is koning!” zegt zaakvoerder Chris Meersman.

De Spar Express telt zeven vaste medewerkers, een man en zes vrouwen. Ook aan het roer van deze equipe staat een vrouw. In het weekend en tijdens de vakantieperiodes wordt het team aangevuld met enkele jobstudenten. “De studenten blijven gelukkig een paar jaar hangen. Momenteel heb ik er eentje die al aan zijn vierde jaar bezig is en door de klanten al bijna als een vaste medewerker wordt beschouwd,” vertelt Chris. Hij is een van de drie zeldzame mannen op de foto. De derde man is de vriend van Chris. “Hij is met pensioen en ontlast mij van de kleinere taken.”

Volgens Chris werd haar team verkozen tot Super Team omdat ze van nature zeer open zijn en gemakkelijk contact met de klanten leggen. “We zijn ook altijd behulpzaam naar de klanten toe. De mensen weten dat er naar hen geluisterd wordt en dat ze geholpen worden. De boodschappen naar de wagen brengen is voor ons nooit een probleem.”

Chris zorgt er met haar team ook altijd voor dat de winkel netjes is en de producten mooi gepresenteerd worden. “De promo’s staan duidelijk geafficheerd en geregeld worden er proevertjes aangeboden. De winkel krijgt ook het kleedje van de op til zijnde feestdag of gelegenheid. De speciale producten krijgen een extra uitstalling en hier en daar wordt er versierd.”

Naar aanleiding van de verkiezing werd ook een extra folder verdeeld met op de voorpagina een foto van de hele equipe. “Dit is zeker bij de mensen blijven hangen. Het is goed om je winkel een gezicht te geven. De klanten zien ons nooit allemaal samen en ze schrokken wel dat we met zoveel zijn. We hebben ook de ‘stem op ons’ badges gedragen en actief aan de mensen gevraagd om op ons te stemmen, indien ze vonden dat we de titel van Super Team waardig waren. Blijkbaar hebben ze dat gedaan. We zijn echt één team, één voor allen, allen voor één!”

Screen Shot 2019-11-19 at 08.22.46 

Gerelateerde artikels

Nieuwe regering zal geen vleestaks invoeren
Van Eccelpoel opnieuw aan het verbouwen
Drie podcasts over lokale voeding

Actueel

Nieuwe regering zal geen vleestaks invoeren
Van Eccelpoel opnieuw aan het verbouwen
Drie podcasts over lokale voeding
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy