Raw bar als natuurlijk alternatief voor zoet gebak


Productnieuws

Raw food is hip en trending. Maar wat houdt het juist in? De rauwe voeding wordt niet gekookt, gebakken, gestoomd of gebraden, althans niet hoger verhit dan uiterlijk 42 graden Celsius. Het gaat voornamelijk om rauwe groenten, fruit, granen en noten, terwijl dierlijke producten, melkproducten, zout en toegevoegde suikers uit de voeding worden weggelaten. Net zoals de raw cakes en energy balls, zijn de raw bars een evenwichtig alternatief voor je ontbijt of vieruurtje. En als kers op de taart zijn ze ook nog eens gluten- en lactosevrij én bevatten ze geen smaakversterkers, kleurstoffen of bewaarmiddelen.

Raw food vormt een goed middel om het lichaam gezond te houden, aangezien rauwe producten de concentraties vezels, vitamines, mineralen en antioxidanten beter vasthouden dan gekookte en gebakken voeding. Met het nieuwe gamma raw bars van eigen merk wil Delhaize beantwoorden aan de wensen en noden van haar consumenten.

Er is voor ieders smaak wat lekkers te vinden in het assortiment raw bars. Er werden vier smaken ontwikkeld waarbij elke raw bar 100% natuurlijk is en vrij van melkproducten en toegevoegde suikers. De chocoladefreaks zullen hun gading vinden in de Raw Granola Cacaofantasie Chia. Wie graag geniet van een fruitige smaak, zal zijn favoriet vinden in de Raw Granola Abrikoos & Veenbessen. Voor de zoetekauwen hebben we Raw Granola Framboos & Noten in petto. Wie tot slot graag karamel lust, zal smullen van de Raw Granola Fantasie Cacao & Caramel.

De raw bars zijn verkrijgbaar voor €1,49 per stuk.

Gerelateerde artikels

Mimolettekaas op z’n Vlaams
Tout Bien Rouge nu ook bij Delhaize
Nieuw: Ricola-bonbon met honing

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Duroc d'Olives
“We staan voor een copernicaanse revolutie”
Stap voor stap naar meer plantaardige voeding met halfhalf
cover-van-supermag-feb2024-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy