Q&A over etikettering van voorverpakte levensmiddelen


Doel van deze nota is om sommige bepalingen van de Europese verordening 1169/2011 betreffende de verstrekking van voedselinformatie aan consumenten beter te begrijpen en correct toe te passen.
Het gaat niet zozeer over bepalingen die betrekking hebben op de voedselveiligheid maar ook over economische aspecten.
Tijdens de begeleiding (jaarlijkse update HACCP) door de voedseladviseurs van Buurtsuper.be worden de voor u van toepassing zijnde aspecten verder toegelicht.
 
In tussentijd kan u met uw vragen terecht bij Veronique Bert.

De Q&A vind je hier.

Gerelateerde artikels

Stap voor stap naar meer plantaardige voeding met halfhalf
VDAB Jobbeurs Verkoop & Horeca
Daarom ben ik lid

Kurt Van Turnhout, Alvo Supermarkt Nagels

Daarom ben ik lid

2 min.

Actueel

Stap voor stap naar meer plantaardige voeding met halfhalf
VDAB Jobbeurs Verkoop & Horeca
Daarom ben ik lid

Kurt Van Turnhout, Alvo Supermarkt Nagels

Daarom ben ik lid

2 min.
cover-van-supermag-feb2024-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy