Proxy Lembeke uitgeroepen tot klantvriendelijkste Proxy

Nieuws

Delhaize Proxy Lembeke werd verkozen tot klantvriendelijkste Proxy Delhaize-winkel van het land. Met de opening van deze nieuwe winkel stapten de jonge dertigers Stéphanie Standaert en Gregory Dellaert 2,5 jaar geleden in het Delhaize-avontuur.

Voor het vierde jaar op rij reikt Delhaize de prijs van klantvriendelijkste zelfstandige Delhaize-winkel uit. In een tijdspanne van een jaar bezoeken mystery shoppers enkele malen de zelfstandige Delhaize-winkels. De wedstrijd ‘Klantvriendelijkste Delhaize’ wordt zowel voor AD-, Proxy- als Shop&Go-winkels georganiseerd. Bij ieder bezoek quoteren de mystery shoppers de winkel op een vijftigtal criteria, gaande van het eerste contact met winkel, zoals de parking en het onthaal, de netheid van de rayons, de beschikbaarheid en versheid van de producten tot het kassamoment. De totaalscores van de verschillende bezoeken worden opgeteld en de winkel met de beste score wordt uitgeroepen tot klantvriendelijkste Delhaize-winkel van het land. Dit jaar ontvangt Proxy Delhaize Lembeke deze befaamde prijs. AD Delhaize Aunoi en Shop&Go Delhaize Bastogne winnen voor de twee andere winkelformules.

Onderwijzeres en zelfstandige slager worden winkeluitbater

In mei 2015 opende Proxy Delhaize Lembeke voor het eerst haar deuren voor het publiek. Met deze nieuwe winkel beschikken de inwoners en omwonenden van Lembeke over een buurtwinkel die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. Stéphanie Standaert en Gregory Dellaert, beide 30 jaar, baten de winkel sinds twee jaar en half uit. Stéphanie was vroeger onderwijzeres en Gregory baatte een zelfstandige slagerij uit. “Vanuit mijn achtergrond als slager ontwikkelde ik de passie voor het product. Samen met mijn echtgenote wilden we erg graag een eigen versmarkt openen. Stéphanie en ikzelf houden immers beiden van lekker eten. Op een dag kregen we een telefoontje met het voorstel een Proxy Delhaize-winkel te openen. We werden meteen aangetrokken door de Proxy-formule van Delhaize, waar kwaliteit en versheid van de producten centraal staan. Uiteraard geniet Delhaize ook van een bepaalde uitstraling” vertelt Gregory.

 

Stéphanie en Gregory zijn erg trots de prijs van klantvriendelijkste Proxy Delhaize-winkel in ontvangst te mogen nemen: “We zijn erg opgetogen dat uit 231 Proxy Delhaize-winkels onze Proxy-winkel werd uitgekozen. Toen we vernamen dat we de prijs in de wacht hadden gesleept, vielen we uit de lucht. Totaal onverwacht. We dachten niet dat het zo snel ging gaan. De wedstrijd was een goede stimulans om ons elke dag opnieuw in te zetten voor onze klanten en ons beste beentje voor te zetten. Steeds werden de scores van het rapport voorgelegd aan onze werknemers. Aandachtspunten werden meteen onder de loep genomen. Het is een mooie bekroning voor het harde werk en de inzet van onze medewerkers. Om onze klanten nog extra in de bloemetjes te zetten, organiseren we 20 en 21 januari een speciaal event.”

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1227)