Nieuwe Spar in Hulst opent op 19 januari


Winkelopeningen

HayatiCanli is 46 en groeide op in Beringen-Mijn, waar zijn vader mijnwerker was. “Al van kindsbeen af droom ik ervan zelfstandig te worden. Samen met ons team willen we een échte buurtwinkel zijn en elke klant een warme, persoonlijke service bieden. Mijn vrouw en ik hebben zelf 11 jaar in Hulst gewoond, in een wijk net achter de winkel. De inwoners van Hulst wachten al jaren op een buurtwinkel, de dichtstbijzijnde ligt een vijftal kilometer verderop. Dus we hopen dat jong en oud bij ons hun boodschappen komen doen. Verder mikken we op de passanten en vrachtwagenchauffeurs van de nabijgelegen industriezone en de E313-snelweg tussen Antwerpen en Hasselt. En ook op de mensen die ’s zondags van heinde en verre naar ‘De Zwarte Markt’ komen, een soort van bazaar hier in de buurt.”

Vers, vers, vers!
Alles in de winkel is rnieuw en ingericht volgens de frisse, moderne stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten. De versafdelingen springen daarbij in het oog.
Hayati Canli: “Als ik moet omschrijven waarom klanten bij ons moeten komen winkelen, dan zeg ik: vers, vers, vers! Het begint al wanneer je binnenkomt en meteen die lekkere geur van vers brood ruikt. De winkel straalt een echt marktgevoel uit. Groenten en fruit, beenhouwerij en traiteur, vis … In elke afdeling bieden we dagverse producten van de beste kwaliteit aan.”

Klant- en milieuvriendelijk
De winkel is 600 m² groot en telt in totaal 10 medewerkers. Op de parking is er plaats voor een 35-tal wagens. Hayati en Ruhsen zijn nieuw in het vak en volgden de afgelopen maanden intensief opleidingen om hun klanten een aangename en kwalitatieve service te kunnen bieden. Ook aan het milieu is gedacht. “Onze installaties werken met warmterecuperatie en energiezuinige technieken, en in de winkel is ledverlichting geïnstalleerd. We doen er alles aan om onze CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden”, aldus Hayati. Via de digitale schermen kunnen klanten zich laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en productinformatie.

Gerelateerde artikels

Okay Direkt Gent

Winkelopening

Okay Direkt Gent

2 min.
Albert Heijn Londerzeel
Carrefour Express Jette

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Duroc d'Olives
“We staan voor een copernicaanse revolutie”
Stap voor stap naar meer plantaardige voeding met halfhalf
cover-van-supermag-feb2024-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy