Nieuwe energiedrank: Yula


Productnieuws

Waarbij groene thee, maté en de verkwikkende guaranabessen de basis vormen. Afhankelijk van de smaak worden enkele exotische extracten en sappen op basis van fruit toegevoegd. Lees tussen de regels: het wordt verdomd moeilijk kiezen tussen de smaken Açai Berry & Spice, Lemon & Ginger en Apple & Ginseng. 

Hélemaal overstag ga je als je hoort dat YULA ook hard inzet op duurzaamheid. Zo gebruiken ze enkel 100% recycleerbare blikjes en werken ze nauw samen met One Tree Planted, een non-profit organisatie voor herbebossing. Samen zetten ze zich in voor het milieu en trachten ze de wereldwijde biodiversiteit te beschermen. De lat voor duurzaamheid ligt hoog voor het merk. En terecht.

De kracht van het Amazonewoud in een blik
Bezield door de magie en levenskracht van het Amazonegebied biedt YULA 100% plantaardige energie. Zo wordt het drankje gemaakt met plant based ingrediënten zoals rietsuiker, groene thee, de guaranaplant en groene matébladeren en komen deze biologische ingrediënten uit duurzame bronnen. Niet alleen het merk zelf debuteert op de energiedrankenmarkt, ook de visie van YULA op energie en de afkomst ervan zijn verfrissend! De naam YULA is ook geïnspireerd op een oude inheemse taal van het Amazonegebied. ‘Yula’ is een samentrekking van de woorden voor ‘boom’ en ‘energie’ in het Quechua, waarmee het nieuwe merk de unieke, natuurlijke kracht van het woud in het hart van de onderneming plaatst.

Gerelateerde artikels

Mimolettekaas op z’n Vlaams
Tout Bien Rouge nu ook bij Delhaize
Nieuw: Ricola-bonbon met honing

Actueel

Stap voor stap naar meer plantaardige voeding met halfhalf
VDAB Jobbeurs Verkoop & Horeca
Daarom ben ik lid

Kurt Van Turnhout, Alvo Supermarkt Nagels

Daarom ben ik lid

2 min.
cover-van-supermag-feb2024-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy