Nieuwe Carrefour Express opent in Brusselse metro


Winkelopeningen

Zoals alle Carrefour Express-winkels stemt deze nieuwe winkel, die vandaag zijn deuren opent in het metrostation Delta, Invalidenlaan 224, 1160 Oudergem, zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de ‘On the go’ klanten. De winkel stelt een gebruiksklare maaltijdoplossing voor elk moment van de dag voor: bereide maaltijden, snacks, fruit … maar ook vlees, gevogelte, vis en verse groenten voor het avondeten. Bovendien vindt men er een brede waaier aan basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij. Daarvoor kan je kiezen tussen het Carrefourmerk en de nationale merken.

Carrefour Express
De naam Carrefour Express zegt het al. In deze stadswinkel is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename omgeving kan doen.

Carrefour Express Delta wordt uitgebaat door de heren Ruben Da Silva en Omar Kannoui, twee voormalige medewerkers van Carrefour, die dus veel ervaring hebben. Ruben, die een paar andere Express-buurtwinkels uitbaat, zal binnenkort ook een andere Express open in het metrostation Weststation in Brussel.

De winkel biedt veel diensten aan: versgeperst sinaasappelsap, ter plaatse gebakken bakkersproducten, gebraden kip aan het spit, verkoop van iTunes- & telefoonkaarten, een assortiment van bloemen en ook Loterijproducten.

De winkel is uitgerust met 2 kassa’s. Alle klassieke betaalmiddelen worden aanvaard (Bancontact, Maestro, elektronische cheques… ook contactloos, Android Pay).

Maximale beschikbaarheid
De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van Carrefour Express: het gaat eerst en vooral om een stadswinkel met erg ruime openingsuren. Hier past Carrefour Express zich ook aan de vraag van de klant aan. Zo kunnen de klanten op Carrefour Express rekenen in de week, ’s avonds en op zondag. Dit voor een last minute aankoop, wanneer ze een onvoorzien etentje improviseren, bloemen of een geschenkje willen geven.

Naast zijn brede assortiment (voeding en niet-voeding) zijn de ruime openingsuren dus een extra troef van deze winkel: elke dag van 6 tot 20 uur, weekend en feestdagen inbegrepen.

Carrefour Express Delta, Invalidenlaan 224 – 1160 Brussel.
Franchisenemers zijn de heren Ruben Da Silva en Omar Kannoui

Gerelateerde artikels

Albert Heijn Diest

Winkelopening

Albert Heijn Diest

2 min.
Spar Linkeroever

Winkelopening

Spar Linkeroever

2 min.
Carrefour Express A'pen Harmonie en Carrefour Market Zeveneken

Actueel

Oh, wat zijn die Hollanders slim!
"Winkelhiers zijn cruciaal voor onze economie"
Waarom Sam Vanderplancke (Carrefour Market Ekeren) Shopopop een no-brainer vindt
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy