Gepasteuriseerd appelsap houdbaar tot zestig dagen na opening


Productnieuws



Denk bij Pur Natur voortaan niet alleen aan yoghurt en melkproducten. De Belgische zuivelspecialist lanceert namelijk voor het eerst biologisch appelsap. Dat sap, geperst tijdens de oogst van verse appelen, wordt gepasteuriseerd waardoor het maar liefst twee jaar houdbaar is. In de koelkast kan je zelfs 60 dagen na opening van de bag-in-box nog zonder problemen genieten van dit vruchtendrankje.

Het appelsap van Pur Natur wordt gemaakt zonder toevoeging van suiker, water of bewaarmiddel. Verkrijgbaar in dozen van 3 liter.

Gerelateerde artikels

Plantaardige lasagne

Come a casa

Plantaardige lasagne

2 min.
Cacaoprijzen stijgen, maar niet alle lokale chocoladeproducenten voelen dat
Boost je gezondheid en energie met de kiwi’s van Zespri

Actueel

Nieuwe regering zal geen vleestaks invoeren
Van Eccelpoel opnieuw aan het verbouwen
Drie podcasts over lokale voeding
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy