Frisse dorstlesser MayTea


Productnieuws

Het gamma van MayTea is geïnspireerd op de traditionele bereiding van huisbereide geïnfuseerde ijsthee, en is speciaal bedacht voor de volwassen liefhebbers van verfijnde smaaksensaties. Een echt theeblaadje ligt aan de basis van de vier recepten van het gamma. Dat blaadje wordt in zijn puurste vorm voorzichtig in water gedompeld, waar het zachtjes trekt. Zo blijft de authentieke theesmaak bewaard, die garant staat voor een betoverende zintuiglijke reis. Een vleugje vruchtensap geeft het geheel extra smaak en een heerlijk subtiele toets. Tot slot bevat MayTea 40% minder suiker dan de meeste frisdranken. Het gamma bevat dan ook geen kunstmatige aroma’s, kleurstoffen, bewaarmiddelen of zoetstoffen. Kortom, deze ijsthee sluit perfect aan op de trend van deze tijd en de moderne manier van leven: gezond genieten!

Vier smaken, vier keer gezond genieten

Het gamma van MayTea bestaat uit vier verschillende smaken, die lichaam en geest overspoelen met een golf van vitaliteit en frisheid.

  • MayTea Zwarte Thee met Witte Perzik: de typische hout- en moutachtige smaken van zwarte thee, subtiel gecombineerd met een verfijnd vleugje witte perzik. Een ultieme, zachte smaaksensatie.
  • MayTea Groene Thee met Munt: de zachte smaak van groene thee, versterkt met een verfijnd vleugje groene munt. Dorstlessend bij elke slok.
  • MayTea Witte Thee met Framboos: de lichte, bloemige toetsen van witte thee, gecombineerd met de verrukkelijke smaak van frambozen. Een explosie van lente voor de smaakpapillen.
  • MayTea Groene Thee met Citroen: de zachte smaak van groene thee, versterkt met een zure toets van citroen. Voor een verfrissende pauze op elk moment van de dag.

MayTea is vanaf nu verkrijgbaar in alle supermarkten, in twee formaten: 1 liter (vier smaken) aan € 1,89 per fles en 33 cl (uitsluitend MayTea Zwarte Thee met Witte Perzik en MayTea Groene Thee met Munt) aan € 3,40 per pak van vier. Het 33 cl-formaat is ook verkrijgbaar in een selectie van meeneemverkooppunten (o.a. tankstations en nachtwinkels).

Gerelateerde artikels

Plantaardige lasagne

Come a casa

Plantaardige lasagne

2 min.
Cacaoprijzen stijgen, maar niet alle lokale chocoladeproducenten voelen dat
Boost je gezondheid en energie met de kiwi’s van Zespri

Actueel

Oh, wat zijn die Hollanders slim!
"Winkelhiers zijn cruciaal voor onze economie"
Waarom Sam Vanderplancke (Carrefour Market Ekeren) Shopopop een no-brainer vindt
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy