Elektronische prijskaartjes bij Ahold Delhaize


Een aantal winkels van Delhaize in België en Albert Heijn in Nederland beschikt reeds over elektronische schaplabels (ESL) van Hanshow. Met ESL kunnen klanten gemakkelijk productinformatie verkrijgen en eenvoudig betalen met mobiele telefoons of Near-Field Communication (NFC)-kaarten. Voor de retailer heeft ESL ook veel voordelen. Het zorgt voor accuratere prijzen en laat dynamische prijsmethoden toe, zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde prijsverlagingen voor artikelen waarvan de vervaldatum nadert.

De samenwerking tussen Ahold Delhaize en Hanshow wordt nu versterkt en geïntensifieerd. Absolute prioriteit is om alle Europese winkels van het concern in Nederland, België, Luxemburg, Roemenië, Griekenland, Servië en Tsjechië uit te rusten met ESL. Beide bedrijven zetten bovendien een innovatielab op om nieuwe digitale oplossingen te ontwikkelen, zoals contactloos betalen, in-store navigatie en -reclame.

De digitale applicaties die we via dit partnerschap zullen ontwikkelen, zullen de klantervaring in onze winkels verbeteren en ons in staat stellen efficiënter te werken", aldus Wouter Kolk, CEO Ahold Delhaize Europe & Indonesia in een persbericht.

De timing waarop Ahold Delhaize de versnelde uitrol van ESL bekendmaakt is opmerkelijk. Een tiental dagen geleden bleek uit een kleinschalig onderzoek van Omroep Brabant nog dat de prijzen aan de kassa bij Albert Heijn niet altijd overeenkomen met de schapprijzen in de winkel. Bij de vestigingen die reeds beschikten over ESL, stelde het probleem zich niet en waren alle prijzen correct.

Gerelateerde artikels

Oh, wat zijn die Hollanders slim!
"Winkelhiers zijn cruciaal voor onze economie"
Waarom Sam Vanderplancke (Carrefour Market Ekeren) Shopopop een no-brainer vindt

Actueel

Oh, wat zijn die Hollanders slim!
"Winkelhiers zijn cruciaal voor onze economie"
Waarom Sam Vanderplancke (Carrefour Market Ekeren) Shopopop een no-brainer vindt
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy